Mióta skizofrénia gyanújával diagnosztizáltak azóta egyre többet olvasgatok róla a neten és próbálok a tünetek szerint élni hogy előidézzem a betegséget.Sikerülni fog?Ez normális?
Nem ez nem ìgy működik. Max szìnlelni tudod de azon átlátnak. De ne izgulj nem vagy normális skizofrén nem vagy de más tuti van ha ilyen idiótaságok forognak a fejedben
2016. dec. 27. 00:13
4/13 anonim válasza:
nem mivel igen tehát nemhiszem de lehet hogy terhes vagy bár kitudja
2016. dec. 27. 00:18
5/13 anonim válasza:
Mi az, hogy annak a gyanújával diagnosztizáltak? Pontosan mivel?
Akár össze is szrhatod magad, akkor sem fog semmi történni. De elmondok valamit, engem kicsi koromban (kb 12) nagyon érdekelt ez a betegség, akkor is sokat olvastam róla. Engem a prodromal fázisban kaptak el, tehát nagyon az elején, sokat olvastam erről, szinte minden cikket, leírást amit csak találtam elolvastam. És ez nagyban kihatott a betegségre. Öntudatos vagyok de közben mégsem. Volt olyan hallucinációm amikor szó szerint ki volt írva a levegőbe hogy hallucináció. Ezek a dolgok nagyon tudnak bszni az agyaddal. Komolyan azt kívánom bár egy cikket se olvastam volna..
2016. dec. 27. 15:54
6/13 anonim válasza:
Ez maga az emberi hülyeség, gratulálok. Próbálj meg szellemet is idézni, hátha sikerül.
2016. dec. 27. 17:56
7/13 anonim válasza:
Ne beszélj be magadnak hülyeségeket!
2016. dec. 28. 16:46
8/13 A kérdező kommentje:
nem bebeszélem magamnak.3 pszichológusnál jártam mire felállították a diagnózist de nem érzem magam skizónak ezért szeretném magamnak előhozni.
2016. dec. 28. 20:49
9/13 anonim válasza:
nyugi határvadásznak még felvesznek :D
2016. dec. 28. 20:50
10/13 anonim válasza:
Utolsó azért ez nem vicces!
Hallucinálsz? Halasz hangokat a fejedbe? Embereket beképzelsz magadnak? Vagy van olyan érzésed hogy valaki ott lenne? És hány éves vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!