Mit csináljak szüleim beakarnak már ötödjére tenni a pszichiátriára szerintetek normális az ilyen?
Hány éves vagy? Vannak ilyen mocskos barmok, az én szüleim is ilyenek. Ők azért fenyegetőztek ezzel, mert lázasan nem akartam iskolába menni, mert előző nap hazaküldtek ugyanilyen betegen. Ők úgy kitudnak csinálni, hogy a végén magadat okolod mindenért. Vadállatok, a hiányzás szóra megbolondulnak.
Nem úgy van az azért, hogy beraknak szerintem. Mondjuk az enyém nyugtatót kevert az italomba, hogy ne zavarjam őket. De pszihiátriára nem tud csak úgy berakni. Ahhoz kell egy korrupt orvos és/vagy kitalált tünetek. Az nem elég, hogy ők mondanak valamit.
Van valami alapbetegséged?
Írd le mi történt! Akár privtban is, segíteni akarok valahogy, bár én sem vagyok jó helyzetben. Sajnálom, hogy valaki ilyen mocskos szülők közé kerül. Nekem például hetekig azt kiabálta az alkoholista apám, hogy "beb..lak a pszihiátriára"! Ahányszor beteg vagyok (nátha, influenza stb.) mindig eljtszák ugyanezt!
Ne magadat okold, mert sajnos én ezt teszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!