Állandóan ideges vagyok. Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Mostanában elég stresszes az egyetem, és állandóan ideges vagyok, ami sajnos kihat rám és a környezetemre is. Párom már egyre nehezebben viseli el, hogy minden apróságért ideges leszek, és felkapom a vizet. Néha úgy érzem ha csak az utcán történne valami idegesítő képes lennék elsírni magam. Gyomorgörcsöm van mindig, van hogy egész nap nem bírok enni sem ez miatt. Mit tehetnék? Nem tudom kizárni a stresszt az életemből...2016. dec. 2. 19:47
1/3 anonim válasza:
próbál mneg egy napra elszakadni mindentől,a párodtól is,menj el egy nagyot sétálni futni,csak te és a gondolataid.nézz meg egy filmet,olvasd el a kedvenc könyved, vegyél egy nagy fürdőt,halgass zenét, igyál egy pohár bort és próbálj meg teljesen ellazulni! elvégre úgy sokkal jobban fogsz funkcionálni az egyetemen és mindenhol ha egy napot az őrületen kívül töltesz. :)
2/3 anonim válasza:
Szedj magnéziumot, igyál esténként citromfűteát.
3/3 anonim válasza:
Menj orvoshoz, lehet ír egy gyenge nyugtatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!