Nem tudom a gondolatokat kikapcsolni a fejemben. Van valakinek valamilyen ötlete?
24 éves nô vagyok. Jelenleg munka nélkül,sajàt magam döntöttem így. Egy kis pihire vàgytam :)
Szòval egyszerûen nem tudok ellazulni. Folyton aggòdom mindenem. A párom sokszor mondja h kapcsoljam ki s gondolatokat a fejemben de nem megy.
Folyton minden kavarog és nèha màr olyan kusza h ok nélkül (vagyis e miatt) ideges vagyok.
Van hogy èjszaka felébredek és a gondolataim miatt nem tudok visszaaludni ...
Van valami ötletetek hogy lehetne ezt orvosolni?
Meditàciò?agykontroll?
Rengeteg könyv van meditációról, de tanfolyamok is vannak...
Vagy puzzle-ezz, legózz, építő kockázz, színezz...
Az emberi elme csodálatos, hiszen az évek, évtizedek folytán rengeteg élmény, érzés, emlék raktározódik el benne, mégsem kell velük foglalkoznunk, meg szépen elraktározódnak a polcokon, és csak akkor kerülnek terítékre, ha valami miatt foglalkoznunk kell velük.
És itt a kulcs... ha tele van a fejed gondolatokkal, akkor azok azért tudtak előjönni, mert dolgod van velük. Nem fogják hagyni, hogy elhárítsd őket. Ideig-óráig működhet, de hosszú távon újra és újra elő fognak törni, amíg meg nem érted, hogy miért vannak elöl!
Ha túl sok gondolat van a fejedben, akkor egyenként meg kell őket vizsgálni, feldolgozni és a helyére tenni. Ha egyedül nem megy, kérd szakember segítségét.
2. vàlaszolò. Színezni szoktam de ahhoz sajnos nincs mindig türelmem.
3. vàlaszolò. Ez nagy segítség,köszönöm! Erre eddig nem is gondoltam!!! Te szakember vagy esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!