Vizsga előtt állok. Folyton razon görcsölöl, hogy sikerül e, nem tudok kikapcsolni. Hogyan tudnék ezen változtatni?
Ismerek pár módszert, csak az Magyarországon illegális.
Vicc off:
Egyébként én is vizsga előtt állok, de nem görcsölök (jó, azért néha beütnek az öt percek), mert tudom, hogy tanultam rá és megtettem minden tőlem telhetőt. És te?
Megint én:
szóval, ha jól értem az a gond, hogy néha eszedbe jutnak helyzetek, amiket elronthatsz. Ilyenkor nem is tudom, pörgesd át, hogy hogyan kell jól csinálni, nem elrontani, mit tanultál, hogyan kell csinálni. Lehet az is jó, ha van nálad egy jegyzet ezekről, vagy ha beléd jön a görcs, akkor rákérdezel azoknál, akik tudják, hogy megbizonyosodhass. Ilyesmik. Minden, amivel le tudod csillapítani magad, az az, ha kiiktatod ezeket a rossz helyzetek bemagyarázását azzal, amit megtanultál.
Ez most nagyon durván átvitel volt az én elméleti vizsgáim megszokásaiból, taktikáiból, de lehetséges, hogy te is tudod alkalmazni. Ha nem, akkor elnézést, hogy elvettem az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!