Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan hesegessem el ezeket a...

Hogyan hesegessem el ezeket a gondolatokat?

Figyelt kérdés
Agressziv kényszergondolataim vannak nehogy akaratomon vagy tudtomon kivül kárt tegyek másokban, pedig én képtelen lennék rá mégis ilyen gondolatok gyötörnek. Sok minden összejött elvesztettem a munkahelyem, jövő héten kórházba megyek lehet csak a fáradtság kimerültség. De én tényleg nem bántanék senkit!
2016. szept. 27. 22:48
 1/2 anonim válasza:

Előfordulnak az emberben ilyen érzések, sok stressz ért valószínűleg az elmúlt időszakban.

Próbálj minden negatív gondolatot elhessegetni és csak arra koncentrálni ami jó az életedben és használd ki az adandó lehetőségeket!

2016. szept. 27. 23:47
 2/2 anonim ***** válasza:

A kényszergondolatokat sajnos nem olyan könnyű elhessegetni. Mást javasolok neked. Fogadd el, hogy vannak ezek a gondolataid, és ami még fontos, ne vedd őket komolyan! Ezek csak gondolatok! A valóságban úgysem tennéd meg őket. Senki sem kötelez rá, hogy kárt tegyél másokban. Az egyik facebook-csoportban találtam egy jó idézetet: Nem az a fontos, hogy kontrollálni tudd a gondolataidat, hanem az, hogy ők ne tudjanak kontrollálni téged (nem tudom pontosan idézni, eredetileg angolul van).

Azt mondod, nemsokára mész kórházba. Ott biztosan meg fogod kapni a megfelelő segítséget. Egyedül sajnos nagyon nehéz elbírni a kényszergondolatokkal.

2016. szept. 30. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!