Öngyilkos gondolatokat hogy mondjak el a pszichológusnak?
Figyelt kérdés
Ciki, de nem akarok ilyenekre gondolni, mert félek hogy még a végén meg is teszem. Más miatt járok, csak most jött egy ilyen állapot, és nagyon kínos erről beszélgetni, hülyén érzem magam közben, hogy ide jutottam. Nehéz róla beszélni.2016. máj. 20. 02:12
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan elmondhatod neki, sajnos elég gyakori dolog, Először nehéz, de jobb lesz, ha kibeszéled magadból. És nem fogsz megőrülni, ne aggódj :)
2/2 anonim válasza:
igazából én is kb. ugyanebben a cipőben járok mint te és én sem tudom. De mivel az én "szótáramban" gyakran szerepnek hasonló szavak mint pl. felakasztom magam, feldobom a talpam, stb valószínűleg hamar rá fog önni és ha meg rákérdez akkor már könnyebb lesz (am én sem akarok az lenni, csak foglalkoztat ez a téma). esetleg próbálj meg utalni rá és hátha rájön, hogy téged ez is foglalkoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!