Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet ezt leküzdeni?

Hogyan lehet ezt leküzdeni?

Figyelt kérdés
13 éves korom óta szedek gyógyszert 27 vagyok,a családom elég szét hullott volt.Hozzáfértem Rivotrilhoz.Most napi 20-30 szem közt szedek be,hogy szinten tartsam magam.Voltam már több orvosnál,egy ideig zárt osztályon ott jóformán semmit sem csináltak.Amikor próbáltam csökkenteni ilyen napi 5-8 szemre minden bajom volt,ugye elvonási tünetek.Egyébként rappeléssel foglalkozom és akkor megy legjobban ha beszedem a gyógyszert,amúgy nem forog az agyam.Ha lehet csak értelmes választ várok,más ne pazarolja az idejét beszolással.Mert nem érdekel.Köszönöm
2016. nov. 19. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem az számít, hogy mennyi szem gyógyszert veszel be, hanem hogy hány mg-ot! Még mindig nem darabra mérik. Pl. 20db 0,25mg-os rivo nekem meg sem kottyanna. Én sokszor próbáltam már leszokni, de nem jött még össze. Amit tanácsolni tudok az az, hogy minél több baráttal tartsd a kapcsolatot. Lehetőleg olyan hobbit keress, amihez el kell hagynod a lakást, hogy ne otthon maradj. Szedjél magnéziumot.
2016. nov. 19. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Van olyan osztály, ahol segítenek a leszokásban: menj el addiktológiára.

Magadtól sosem hagyod abba.

2016. nov. 19. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én Xanaxra függtem rá egyszer, 20 mg naponta és az még nem is számít erős függőségnek, élkepesztően nehéz volt lerakni. Volt nem aludtam napokig. Igazából fokozatosan kéne, de az a baj akkor is lesz elvonási tünet. Úgy lehet csőkeneted, szenvedsz, ha elmúlott az elvonás PIHENSZ, ha kipihenteted magad újra csökkented, gyötrelmes lesz. Évekig is eltarthat ekkora mennyiségnél. De ha dolgozol erre nincs idő.
2016. nov. 19. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szakorvost keress fel mindenkep. Nagyon nem egeszseges es nem is megoldas. tudnak benne segiteni nehez rogos ut lesz de hatarozd el magad.
2016. nov. 23. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!