A kutya ugatást miért hallottam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet nem annyira nagy dolog de engem mégis érdekelne. Mai nap reggel bejött hozzám a kutyám, én visszaaludtam, ő is aludt az ágyam alatt. Majd mikor felkeltem, rá 10 percre hallottam egy kutya vakkantást a folyosóról. Az én kutyám nem lehetett, a családból meg senki se hallotta :D.
A fáradtság tud ilyet okozni?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
21/F
2016. nov. 15. 10:49
1/3 anonim válasza:
Megviccelt az agyad. Néha én is hallom, hogy a kutya körme kopog a parkettán, aztán kiderül, hogy nincs is bent... van ilyen. Egyszer egyszer megesik nem gond, de ha mindennapossá válik akkor keress fel egy orvost. Egy régi barátom azért járt orvoshoz, mert éjjel úgy érezte, hogy víz csepeg a homlokára... később megtalálták a víz forrását :)
2/3 A kérdező kommentje:
Csak gondolkodtam hogy valamilyen betegség lehet-e, de nem nagyon érzek magamon bármiféle változást. Nagyon ritkán ilyen előfordul, de egyáltalán nem mindennapos. Köszönöm szépen a válaszod! :)
2016. nov. 15. 11:13
3/3 anonim válasza:
Nekem egyszer 2 óráig tartott megenni a levest és nem értettem miért. Aztán kiderült, hogy beázik a plafon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!