Vivi_Vivi kérdése:
Érdemes Zoofast -ról rendelni? Hallottam/láttam, hogy sokkal olcsóbb, mint ha boltban vennék tápot, de nem tudom, hogy megbízható-e. Körülbelül mennyi idő alatt szállítják ki, és szólnak előtte? Valakinek tapasztalat?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 22:11
1/9 anonim válasza:
Én tőlük rendeltem a tápot egy időben, és hát a gyorsaság tényleg nem az erősségük (három hét a rekordjuk, ha jól emlékszem). Szóval érdemes nagy tételben és időben rendelni :D Valamit valamiért, lassúak, cserébe viszont olcsók.
2/9 anonim válasza:
Tényleg ők a legolcsóbbak, viszont nem olyan gyorsak. Ha meg nincs készleten valami, akkor akár hónapokat is várni kell. Petissimo 2-3 nap alatt megérkezik, de kicsit drágább. Ez van, ahogy akumi mondta, valamit valamiért.
3/9 anonim válasza:
lassúak, de engem ez zavart volna a legkevésbé, de volt, hogy elküldték németországba a csomagomat, tudtak róla de nem szóltak :( utána minden oké volt, de csináltak ilyeneket, hogy abszolút nem jeleztek vissza. ha még mindig azt a tápot etetném, amivel régen, akkor sztem még mindig tőlük venném, mer sokkal olcsóbb volt. amivel most etetek nem sokkal olcsóbb, annyiért rendelek megbízhatóbb helyről.
4/9 anonim válasza:
Érdemes és valóban kb 1 hét általában a szállítás mert Lengyelországból jön (pont ezért olcsóbb ott kevesebb az ÁFA.
5/9 anonim válasza:
Nekem soha nem volt negatív tapasztalatom velük, volt hogy sokat rendeltem tőlük. Nem voltak lassabbak mint mondjuk a zooplus. Ott viszont 15 ezer forinttól ingyenes a posta, a zoopluson meg 9 ezertől. A petissimo a leggyorsabb egyébként. Viszonylag tűrhető árakon.
Jelenleg nincs olyan amit zooplusról rendelnék, de mindig megnézem, hogy amit szeretnék venni az hol olcsóbb. Így nagyjából eközött a 3 cég között ingázok :)
Ismerősök között volt akinek volt negatív tapasztalata a zooplusról (nem azt kapta amit kért, nem akkora kiszerelés meg ilyenek), nálam ilyen soha nem volt. Igaz tápokat nem sűrűn veszek netről, viszont amikor vettem se volt soha negatív tapasztalatom.
6/9 anonim válasza:
Én elégedett vagyok vele, a 3-5 napos kiszállítási idő nekem megfelel. Szinte mindig tőlük rendelek, lassan 2 éve.
7/9 anonim válasza:
nekem mindig 2 nap alatt érekezett
8/9 anonim válasza:
Sokszor rendeltem tőlük, de az utóbbi időben a raktárkészletük finoman szólva is hiányos, pl. azok a tápok, amiket én veszek (vennék), hónapok óta nincsenek raktáron. Mostanában Zooplusról, Petissimóról szoktam rendelni. Kicsit drágábbak, de 3 napon belül kihozzák, és jó a kínálatuk.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors, jó válaszokat :). Megnéztem a petissimot is, lehet, hogy inkább onnan rendelek
2016. febr. 29. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!