Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Túl érzékeny vagyok és ez...

Túl érzékeny vagyok és ez kikészít. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Ez már nem normális, elég ha beleolvasok egy szomorú történetbe, vagy azt olvastam most hogy elveszett valakinek a cicája és már sírnom kell... mi a fene van velem? Én nem akarok ilyen lenni, utálom ha ilyen vagyok mert utálom az ilyen érzékeny nyafogós embereket. De bármin képes lennék már elsírni magam, elég egy gondolat.

Mit lehet ez ellen tenni, hogy ne legyek ilyen? 25 éves vagyok.

2010. ápr. 28. 17:56
1 2
 11/13 anonim válasza:
pontosabban nem is bántott meg,csak nemtudom rosszul esett.na de a lényeg,hogy ezért nem is szeretek emberek közé menni :$ pedig nagyon magányos vagyok.utálom ezt :(
2010. nov. 1. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Az ember sír, pedig nem akar. Tudja, hogy felesleges, mése biztos, hogy le tudja nyelni a könnyeit. Ha lenyelni sikerül, akkor is lehet, hogy ott marad a torkában a gombóc. Az arcáról pedig biztos, hogy lerí, hogy majd elsírja magát, kűzd a könnyeivel. DE az mégis más, mintha ténylegesen sírna.

Én hordok magammal Hals cukorkát, jó csípőset. Ha kerülget a sírás, akkor bekapok egyet, nekem bejött. (Mostanában nincs is rá szükségem.)

2012. aug. 29. 14:48
 13/13 anonim ***** válasza:
RÉGI DE LE ÍROM ÉN ILYEN VAGYOK NŐ VOK :(
2018. jún. 1. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!