Túlzott macskaszeret. Normális vagyok?
Emberek! Nem vagyunk egyformák, és ezzel nincs semmi baj.
Én normálisnak tartom a kérdezőt. Az ő döntése, hogy milyen életet választ. Ha a család, karrier helyett őt a macskák teszik boldoggá, az miért fáj bárkinek is?
Kérdező! Nincs ezzel semmi baj, ha tisztában vagy a döntéseid következményeivel. Például azzal, hogy a pasik többsége ezt nem fogja tolerálni. Így valószínűleg több pasit kell majd lapátra tenned, ha helyettük a cicákat választod. Persze az is lehet, hogy találsz egy hozzád hasonlóan macskaimádó partnert, de nem lesz könnyű. Sokaknak ugyanis nem a macskák jelenlétével lesz baja, hanem azt nem fogják tudni elviselni, hogy a macskák több figyelmet kapnak tőled, mint ők. Közelítesz a 30-hoz, tehát a családalapítási terveidben is hátráltatnak a cicák, lehet, hogy kicsúszol a korból, mire olyan kapcsolatod lesz, hogy gyereket vállalnátok.
De ezt a döntést Neked kell meghoznod! Ha Te úgy döntesz, többet kapsz a macskáktól, mint az emberektől, és így vagy boldog, akkor senkinek sincs joga bírálni téged azért, ahogy élsz.
Egy dologra azért vigyázz: nem etikus párkapcsolatot fenntartani, vagy esetleg gyereket szülni úgy, ha tudod, hogy a pasidnak, családodnak nem tudsz annyi figyelmet adni, mint a cicáknak. Akkor inkább élj egyedül a cicákkal.
Nem, a párom is ugyanolyan állatbolond mint én. Szóba sem állnék olyannal aki nem szereti az állatokat.
De áruld már el hogy takarítasz minden nap! Én napi 8 órát melózom, sem időm sem energiám minden nap porszívózni. Vagy 0 a magánèleted?
Te mondtad, hogy 1 hónapig nem szellőztettél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!