Túlzott macskaszeret. Normális vagyok?
Első jóhülye, még hisz al gore meséiben. :D
És nem, nem vagy normális. Ez a tumblrös leszbi femináci agymosás kiteljesedése. "nem kell bráner jó nekem a dildó meg a macskák!"
Aztán meg 50 évesen rájön, hogy basszus, elcseszte az egész életét.
Én is nagy macskarajongó vagyok, a párom is, de ezt még én is túlzásnak tartom. Az egy dolog, hogy igyekszem maximálisan gondoskodni a cicáim kényelméről és biztonságáról, ez a része szerintem nem gond.
Ami a probléma, az a már-már beteges aggódás és ragaszkodás... hogy az emberi kapcsolataid elé helyezed a macskákat. Az odáig rendben van, hogy egy macskarajongónak fontos, hogy a társa is szeresse a macskákat (közös értékrend, életstílus, stb., ez minden kapcsolatban kiemelten fontos). De nálad már ez is picit túlzónak tűnik.
Na meg a túlféltés... ennek biztosan van valamilyen gyerekkori oka...
Nekem is vannak cicáim meg kutyám is ès ideiglenesen is szoktak nálam lenni állatok, mégis érzem hol a határ, pedig kertes házban lakom.
Nyilván én is megadok mindent az állataimnak ès van bennem annyi FELELŐSSÉGÉRZET, hogy ha már magamhoz vettem őket akkor inkább én nem eszem de róluk gondoskodom.
Viszont nekem van párom, munkám, hobbim stb. És nem egy kis lakásba zsúfolok be ennyi állatot, nem akarlak megbántani de marha büdös lehet nálad.
Ha belegondolsz ezeket a cicákat oltatni, ivartalaníttatni, etetni kell. Ha meg valamelyik megbetegszik azt el kell vinni orvoshoz. Ekkora helyen nem normális ennyi macska.
Az meg kényszeres amit csinálsz...
Természetesen mindegyikük öltött (kombinált) és ivartalanított. Szóval ha a párod azt mondaná, hogy vagy ő megy, vagy az állataid, akkor utcára tenned az allataidat?
Miért lenne büdös? Új építésű lakás, minden nap egyszer porszivozok es felmosok, valamint a cicahalo miatt gyakran van nyitva az ablak. 5 Naponta teljes alomcsere, persze közben almozpk rendesen is. Nem ertem, miert kell azt feltetelenzni, hogy büdös van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!