Mi ez, panikbetegseg? Idegosszeroppanas? SOS, teljesen ketsegbe vagyok esve!
Figyelt kérdés
Az eletem iszonyuan stresszes, mar evek ota, es ugy tunik, most kezd betelni a pohar.Nagyon durva rosszulleteim vannak, szorongasi rohamaim.Egy evvel ezelott volt az elso panikrohamom, de mostmar szinte szunet nelkul rosszul vagyok.Nagyon nehez ezt szavakkal elmondani, de megprobalom, szoval olyan, mintha egy teljesen mas vilagban elnek,semmire sem tudok koncentralni, rettegek, ha ki kell lepnem az utcara, foleg ha emberek koze kell mennem, es ez eleg durva, mert vendeglatasban dolgozom...mar felek elmenni itthonrol, mert amint kilepek az ajton, kezdodik a szedules, es mindig azon agyalok, hogy mi van ha osszeesek valahol??Az a legdurvabb, hogy van, amikor meg ulto helyemben is ugy erzem, hogy szedulok es el fogok ajulni.Csinaltak koponya CT-t, de nem mutatott ki semmit, szoval tuti, hogy idegi alapon van.az egyetlen hely, ahol biztonsagban erzem magam, az agyam.Sirogorcsok jonnek ram, van, hogy ejjel felebredek, es percekig tart, mire rajovok, hogy hol vagyok.Aztan persze szivdobogas, retteges, hogy meg fogok halni, stb.Mit csinaljak???Lehet ezen enyhiteni valahogy?Eddig nem szedtem gyogyszereket, de mostmar ott tartok, hogy szuksegem van vmi nyugtatora, mert ezt igy nem birom tovabb!!2010. ápr. 27. 13:54
1/34 anonim válasza:
nem tudom mit csinálj. de tényleg fogalmam sincs. átérzem mit érzel, 32 éves vagyok és itthon vagyok egész nap mert már képtelen vagyok kimenni az utcára. néhány éve kezdödött , ma már ott tartok hogy folyamatos rosszul léteim vannak, melkasi fájdalom, állandó szédülés, nekem is olyan érzéseim vannak mindta nem itt lennék,naponta sirogörcsök, kétségbeesés, szivdobogás a pulzusom 110-120 állandóan, hasi görcsök idegi alapon, képtelen vagyok kncentrálni. tanulni. elkezdtem egy fősulit évekkel ezelöt, három vizsgám van de ugy néz ki abba hagyom, mert kirugnak a folyamatos halasztgatás miatt. semmire sem vagyok képes. Folyamatos önvádaskodás az életem, a családom még megtür, de nem értik mi folyik velem. sokszro az ájulás határán vagyok, és nem kapok segitséget, nem tudom mit tegyek, de már erőm sincs bármit csinálni.
2/34 A kérdező kommentje:
Teljesen egyutterzek veled, mert ugyanez a bajom, azt kifelejtettem, hogy nekem is allandoan gorcsben van a gyomrom, hasmenesem van, fizikailag is teljesen legyengultem.Reggel alig birok kikelni az agybol.A baratommal lakom egyutt, o nem erti az egeszet, de inkabb nem is mondok neki semmit, mert ezt csak az erti sztem, aki aterezte...o csak azt latja az egeszbol, hogy allandoan bogok, nincs kedvem semmihez, es nem hiszi el, hogy ez nem egy egyszeru hiszti...:-(
2010. ápr. 27. 14:12
3/34 A kérdező kommentje:
Ja, e a legrosszabb, hogy meg csak 2 eves vagyok, szoval most kene, h megalapozzam az eletm, de hogyan, ha keptelen vagyok barmit is csinalni??
2010. ápr. 27. 14:14
4/34 A kérdező kommentje:
24
2010. ápr. 27. 14:15
5/34 anonim válasza:
Nekem ugyanezek a tünetek voltak évekig.Pszichiátria persze egyből teletömtek gyógyszerekkel injekció több mint 5 évig szedtem antidepresszánst amire persze nem lehet rászokni az orvos szerint nekem mégis majd 1 évembe került,hogy leszokjak róla nem volt könnyű.Amit én ajánlok az egy kineziológus engem nagyon szépen rendberakott.Vannak itt olyanok akik fikázzák ezt a módszert de nekem sok-sok gyógyszeres év után ez segített.Ma már nem szedek szinte semmi gyógyszert.Keress rá a neten.Minél előbb mert sajnos ez magától nem lesz jobb.Szorítok kitartást!!
6/34 anonim válasza:
a férje mazt mondja hisztis vagyok és lusta. nem érti, szomszédom elöbb vette észre hogy valami nem stimmel, sajnálom a sulit, sok pénzbe került, rendeteget tanultam, beakartam fejezni de nem sikerült. Életem végéig büntudatom lesz emiatt. csodára lenne szükségem ,ez a folyamatos rossz kedv, sirás , fájdalom. rosszul érzem magam. és senki nem ért meg
7/34 anonim válasza:
Előző vagyok.Ezt csak az tudja megérteni aki már átesett ilyenen mással ne is próbáld megértetni mert nem fogják.De minél előbb menj segítségért az első válaszolónak is üzenem!!!Ez nem játék mindenki a maga sorsa kovácsa.Az egy jó jel hogy felismerted és segítséget kérsz.Kineziológus minél előbb!!!!
8/34 anonim válasza:
közben írtak 14.15-ös voltam nem az előző
9/34 anonim válasza:
Pedig erre gyógyszer kell. Antidepi, mellette nyugtatók, utóbbit kb 3 hónap után el tudod majd hagyni, antidepit legalább 1 évig kell szedni, leszokás fél év. (ez nem függőség, hanem így kell szabályosan letenni)
10/34 A kérdező kommentje:
De attol, hogy elkezdem szedni a gyogyszereket, fogok tudni dolgozni?Attol felek, hogy annyira elharapodzik a helyzet, hogy nem fogok tudni melozni, es akkor tenyleg mindennek vege.
2010. ápr. 27. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!