Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy állhatnék le a vagdosásról?

Hogy állhatnék le a vagdosásról?

Figyelt kérdés
Nem vagyok emo. Nem divatból csinálom ezt az egészet, megvan rá az okom. Egyre többször vágom magam. Próbálok leszokni, de egyszerűen nem megy. Valami tanácsot szeretnék kérni, hogy nektek, vagy esetleg ismerősötöknek, mivel sikerült ezt az egészet befejezni. Egyre jobban érzem azt, hogy csak a pengéhez lehet fordulni. Mindig arra gondolok, ha valami felidegesít.(Ami az elmúlt egy-két hónapban eléggé nőtt.) és az osztálytársaim is észre veszik. A macskára még rátudom fogni.. De nem sokáig fogják bevenni, sőt már most sem hiszik el.
2016. okt. 2. 06:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp fordulj szakemberhez.
2016. okt. 2. 15:43
 12/13 anonim válasza:
Én se tudok leállni vele...de én nem akarok szakemberhez fordulni...meg nem tud róla senki. Mivel amúgy combon csinálom. :/
2016. okt. 8. 19:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Én sem szeretnék nagyon orvoshoz menni, de ha nincs más választásom. Egyedül az tart vissza, hogy látom, hogy mit művelek a karommal. Ami lehet el sem múlik. Talán ez téged is befolyásol.
2016. okt. 9. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!