Hogyan állhatnék talpra?
Anyukám meghalt, apámat nem érdeklem, nem is ismerem. nagyszüleim, testvéreim nincsenek. Teljesen egyedül vagyok 21 évesen. Szívem szerint én is meghalnék most.
Ráadásul akit szeretek, annak szerintem nem kellek.
teljesen kivagyok. Napok óta sírok, fáj a szívem, úgy érzem megszűntem.
Figyuzz: eddig azt soroltad föl, amid nincs. Legyél kicsit pozitívebb: most azt sorold, mid van?
Pl lakás, munkahely, végzettség, egyéb rokonság?
Ugye lány vagy?
Igen lány vagyok. Egy saját lakásom van, és most rám maradt anyumé is.
Hiába van pénzem, ha szeretetem nincs. Az összes pénzem odaadnám most egy ölelésért.:(
Ahogy írta az első, indulj el egy úton. Valamiből ugye meg kell élned. Én kapásból kiadnám vagy az enyém, vagy anyum lakását albérletbe. Ez passzív jövedelemként mindig meg lesz. Próbáld magad lefoglalni a tanulással, ha tanulsz még vagy a munkával, ha dolgozol. Szabadidőben keress aktív tevékenységet, amiket szeretsz csinálni: akár kézműves dolog, nyelvtanulás, képezd magad tovább. Keress fel társas köröket, vagy akár tanfolyamokat, ott barátokra is szert tehetsz. Ha szereted a társkeresőket, regisztráld be magad oda. Előbb-utóbb rád talál az igaz szerelem :) Olyanra ne pazarold az időd, aki nem szeret.
Van egy jó tippem neked: ha szeretsz olvasni, ajánlom Gretchen Rubin - Boldogságterv c. könyvét. Engem alaposan helyretett, segít boldogabb lenni és kiegyensúlyozottabb. Valamint jógázok is, az is rengeteg energiát, és hitet ad, hogy higyjek önmagamban, és abban hogy meg tudom csinálni a dolgokat.
Fel a fejjel és kitartást, ha glod írj, szívesen meghallgatok akárkit és segítek ha tudok!
21/L
Hidd el, hogy tényleg lesz még jobb neked. Találni fogsz egy szerető társat, lesznek gyerekeid, akik majd új értelmet adnak az életednek. Anyukádnak pedig mindig helye lesz a szívedben. Csak az hal meg igazán, akit elfelejtenek.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!