Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állhatnék talpra?

Hogyan állhatnék talpra?

Figyelt kérdés

Anyukám meghalt, apámat nem érdeklem, nem is ismerem. nagyszüleim, testvéreim nincsenek. Teljesen egyedül vagyok 21 évesen. Szívem szerint én is meghalnék most.

Ráadásul akit szeretek, annak szerintem nem kellek.

teljesen kivagyok. Napok óta sírok, fáj a szívem, úgy érzem megszűntem.

2012. ápr. 17. 22:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy te egy felnőtt ember vagy, akinek már meg kell állnia a saját lábán. Nem hiszem, hogy nem lenne barátaid, akikkel ne tudnál kapcsolatot teremteni. Menten nem éreznéd magadat egyedül. Inkább szerintem az a bajod, hogy önsajnálatba esetél. Sajnálom, hogy elveszítetted az anyukádat, bizony szomorú, hogy ilyen fiatalon elment. De kell lennie egy életcélodnak, hogy tovább tudj lépni. Hogy nem jött össze a párkapcsolat, az mással is előfordult már. Járj nyitott szemmel és vedd észre, ha valaki közeledni akar hozzád. Alakíts ki egy életritmust, az sokat segít.
2012. máj. 3. 06:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Látod az előttem beírót, ő is ilyen gondokkal küszködik, mint te. Ha felveszed vele a kapcsolatot, máris érezheted, hogy tudja, min mész keresztül és egymást erősíthetitek, támaszai (lelki) lehettek egymásnak
2012. máj. 3. 07:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Most legszívesebben jól megölelgetnélek:)

Tudom nagyon rossz, de nézd a jót is..van lakásod, pénzed és már csak a boldogság hiányzik. Idővel csökkenni fog, de nem fogod elfelejteni a bánatot.

Menj el a barátnőiddel/kollégáiddal vásárolgatni, strandra, élményfürdőbe egy wellness hétvégére.

Vegyél egy nyuszit/kutyát mindegy, egy kisállatot, és menj ki a temetőbe minél többször.

Anyukád miatt őszinte részvétem, és Neked pedig mielőbbi 'felépülést'.:)

2012. máj. 3. 08:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Pszichiáter vagy pszichológus segítsége igen jó volna, kicsi lány. Minél előbb. És ezt a "szerintem nem kellek" dolgot ki kéne deríteni alaposabban: tényleg nem kellesz, vagy csak te hiszed azt, hogy nem kellesz?

Környezet - és levegőváltozás sem volna rossz, ha megteheted.

2012. máj. 3. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!