Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy állhatnék le a vagdosásról?

Hogy állhatnék le a vagdosásról?

Figyelt kérdés
Nem vagyok emo. Nem divatból csinálom ezt az egészet, megvan rá az okom. Egyre többször vágom magam. Próbálok leszokni, de egyszerűen nem megy. Valami tanácsot szeretnék kérni, hogy nektek, vagy esetleg ismerősötöknek, mivel sikerült ezt az egészet befejezni. Egyre jobban érzem azt, hogy csak a pengéhez lehet fordulni. Mindig arra gondolok, ha valami felidegesít.(Ami az elmúlt egy-két hónapban eléggé nőtt.) és az osztálytársaim is észre veszik. A macskára még rátudom fogni.. De nem sokáig fogják bevenni, sőt már most sem hiszik el.
2016. okt. 2. 06:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem is értem,egyáltalán hogy jut eszébe valakinek a vagdosás?Bármilyen problémám van,kést fogok saját magamra?

Megáll az ész!

2016. okt. 2. 06:24
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Attol hogy vagod magad megszunnek a problemaid? Ugye hogy nem. Vagj egy rendest, jo melyet, attol megjon az eszed...
2016. okt. 2. 06:28
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Szellemi fogyatékos vagy, ez egy nagyon primitív gyerekes dolog. Egyszer vágd meg rendesen magad, hogy elvérezzél. Csak hát nem mersz fájdalmat okozni magadnak.
2016. okt. 2. 07:59
 4/13 anonim válasza:
71%
Most miert kell igy lehordani? Szerintem o normalis valaszokat vart!
2016. okt. 2. 08:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Miért kell így lehordani őt??a válaszom:ez egy nagyon komoly betegség,fordulj szakemberhez,én a helyedben bemennék pszichiátriai klinika ambulanciájára.Még ma,mielőtt nagy baj lenne.
2016. okt. 2. 08:15
 6/13 anonim ***** válasza:
ha csak annyi az indokod a vagdosásra, hogy csökkenti a stresszt akkor nincs indokod a vagdosásra. Próbálj meg más módot találni a stressz levezetésére. mondjuk járj el valami küzdősport/harcművészetet tanulni. Ezen kivül bármi már mozgásforma ami kifáraszt vezeti a stresszt. Amennyiben van rá lehetőséged irány a pszichológus. Sok iskolában van sulipszichodoki. Esetleg próbálj meg zenélni, vagy bármi kreatív formába önteni a dühöd.
2016. okt. 2. 08:22
 7/13 anonim válasza:

Tényleg állj le vele... Legyen nagyobb az önuralmad. Én senkinek nem mondtam el semmit, de annyira takartam a vágasokat, hogy egy ember se vette észre, nem is akartam. Aztán jött az, hogy teljesen kiborultam és belenyomtam a pengét a kezembe és végighúztam, de nem csak azon a kis karcolás szinten, nagyjából sokkot kaptam, hogy mit csináltam, ehhez már több napja nem ettem (szép kis anorexia) és ha anyám nem keres meg, akkor ott meghalok.

Ennyi a nagy titok, önuralom...

2016. okt. 2. 08:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Egy baratnom is ezt csinalta.. honapokig tomtuk a fejet h ez nem megoldas, csunya lesz a bore stb..... vegul elvittek a pszichiatriara... azota jobban van, bar konyektol csukloig latszik a zebraminta...rohadt undorito. Javaslom h keress fel egy szakembert, mert biztos vagyok benne hogy nem attol fogod abbahagyni h az elso nehany valaszolo beszologat... hanem valodi segitseggel. Es nagyon jo lehet amit irtak elottem h vezesd le a duhod!
2016. okt. 2. 08:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor johet meg egy adag piros pacsi: A sorkatonasagnal is akadt egy ilyen vagdoso, egyik alkalommal mikor lebukott besoztak a friss sebeit, na hidd el hogy nem kellett oda semmi pszihomokus, azonnal kigyogult.
2016. okt. 2. 09:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem egyszer vágtam már meg magam erőteljesebben. Nem csak a stresszről van szó, de köszönöm szépen azoknak, akik értelmes válaszokat adtak!:)
2016. okt. 2. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!