Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez mi lehet? Erős...

Szerintetek ez mi lehet? Erős szédülés, imbolygó fej érzés, feszítő nyomás a halántéknál és a fejben, néha még az orrban is, hangos kétoldali fülsípolás, ezek a tünetek változó erősséggel folyamatosan?

Figyelt kérdés
Két hónapja szenvedek ezekkel a tünetekkel, teljes kivizsgálásom negatív, pszichiáter szerint szorongás/pánikbetegség, de én nem tudom volt-e valakinek hasonló tünetegyüttese?Nagyon meghatározza az életemet, még fekve is szédülök rosszul vagyok, ijedtség, tehetetlenség érzés, hogy nem tudják orvosolni a bajom. Sehova se tudok menni. Szerintetek tényleg lehet ilyen rosszul lenni csak szorongástól?? Mit lehet tenni ez ellen?

2016. szept. 30. 11:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nekem?.. semmit, nem én szedem. Azért arra kíváncsi lennék melyik okozna nagyobb problémat, ha mondjuk felezgeted mind a kettőt. De nem vagyok kiváncsi, mert tudom.
2023. jún. 17. 17:40
 22/31 anonim ***** válasza:

Probaltam szedni ezeket a gyogyszereket es nem segitettek sajnos.

Csak itthonrol tudok dolgozni, de azt is nagyon nehezen már. (Home officeban vagyok)

2023. jún. 17. 18:35
 23/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Én vagyok a kérdés indítója.Azért jöttem vissza mert újra ugyanebben szenvedek mint amit 2016-ban írtam. Most semmi trauma nem volt egyszerűen nyáron rosszul lettem pánikroham aztán azóta szenvedek. A hőség kikészítette az idegeim. Most próbálok javulni de nem megy. Iszonyú szédülés fejnyomás fülzúgás. Most a vérnyomásom is felnyomja hiába már 40+ os vagyok. De a többi ugyanaz dettó. Úgy tűnik hiába tanultam meg kezelni vagy már elfelejtettem. Van még valaki itt hasonlóval?
szept. 5. 13:12
 24/31 anonim ***** válasza:
23. Ez nem olyan, amit "kezelni" lehet. Hiába írogatják, ez soha nem lesz végleges megoldás, mert ennek is - mint minden másnak - szervi oka van. Csak és kizárólag megfelelő antidepresszánssal lehet elérni, hogy az ember örökre tünetmentes maradjon. (Örökké szedve persze)
szept. 5. 13:30
 25/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom ismered-e: mal deDebarquement szindróma

Ha fekve is , mozdulatlanul is érzek egyfajta “fantom” mozgásérzést. Szóval nem a hagyományos szédülést, lehet ilyened van… googlizz utána.

szept. 5. 14:14
 26/31 A kérdező kommentje:

24-es. Antidepresszáns életed végéig? Ez a megoldás? Tudom hogy szervi oka van, de azért ez drasztikus megoldás. Te örökké azon akarsz élni?

25. Nem mdd betegségem van. Pánikbeteg vagyok.

szept. 6. 11:29
 27/31 anonim ***** válasza:

26.

De miért baj ez? Rengetegen szednek életük végéig valamilyen gyógyszert.

szept. 6. 12:53
 28/31 A kérdező kommentje:
A valamilyen gyógyszer meg az antidepresszáns nem ugyanaz.
szept. 10. 10:52
 29/31 anonim ***** válasza:
Mi a bajod az AD-vel? 15 éve szedem mellékhatás nélkül. Ennél 1000x durvábbak is vannak.
szept. 10. 14:07
 30/31 A kérdező kommentje:
Nincs bajom vele csak nem tartom egészségesnek azon élni. De főleg a durva mellékhatásait nem bírnám én ezért nem merem elkezdeni mert azt mondják abahagyni szinte lehetetlen olyan elvonást okoz. És az alap szorongás felerősödését is. De tök jó hogy te bírod szedni és bevált.
szept. 17. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!