Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez mi lehet? Erős...

Szerintetek ez mi lehet? Erős szédülés, imbolygó fej érzés, feszítő nyomás a halántéknál és a fejben, néha még az orrban is, hangos kétoldali fülsípolás, ezek a tünetek változó erősséggel folyamatosan?

Figyelt kérdés
Két hónapja szenvedek ezekkel a tünetekkel, teljes kivizsgálásom negatív, pszichiáter szerint szorongás/pánikbetegség, de én nem tudom volt-e valakinek hasonló tünetegyüttese?Nagyon meghatározza az életemet, még fekve is szédülök rosszul vagyok, ijedtség, tehetetlenség érzés, hogy nem tudják orvosolni a bajom. Sehova se tudok menni. Szerintetek tényleg lehet ilyen rosszul lenni csak szorongástól?? Mit lehet tenni ez ellen?

2016. szept. 30. 11:16
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Azóta sok év telt el. A trauma elmúlt a tünetek csökkentek de teljesen sose múltak el. Stresszes időszakban visszatérnek de már tudom mi ez és a helyén kezelem. Néha kell egy kis gyógyszeres segítség. Sajnos szédülékeny maradtam és ezzel együtt kell élnem de már nem rémülök tőle halálra.
2023. ápr. 17. 10:45
 12/31 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező?

Megkérdezhetem mi lett végül a diagnózisod? Hogy csökkentek a tünetek? Nekem is ilyen, sőt ennél sokkal durvább tüneteim vannak már egy éve, de senki nem tudja mi okozza a problémáimat.

Köszönöm, ha válaszolsz.

2023. jún. 17. 08:30
 13/31 anonim ***** válasza:

A mal dedebarquement szindromarol hallottatok mar? Nekem elvileg az van. Harom eve non stop “szedulok”. Fekve is mindenhogy. Mintha egy hajón hánykolódnék, zuhannék, lebegnék+ mintha a gravitáció vagy egy magneses ero huzna tiszta erobol.

Utolso, neked milyenek a tuneteid?

2023. jún. 17. 09:46
 14/31 anonim ***** válasza:

Nyomás érzés az egész testen, de szó szerint. Zsibbadás, illetve rengeteg tünet, amiket nehéz leírni. Annyi, hogy nekem találtak nyaki sérvet, de azt mondták az nem okoz ilyen tüneteket. Egy tuti nem pszichés tünetek, semmi okom nem lenne rá.

Soha nem hallottam még ilyen szindrómáról...miben nyilvánul meg?

2023. jún. 17. 10:25
 15/31 anonim ***** válasza:

De, ha lefekszel erzel valamit? Szedulest? Hogy mintha egy hajon hanykolodnal?

Olvasd el wikipedian, de amugy abban nyilvanul meg , amiket leirtam. Non stop mozgas erzest erzel, egyfajta szedules, de sosem mulik el. Mintha mindig mozgasban lennél. Vizen ringatoznal stbstb.

Nem csak hajo utak utan jelentkezik, hanem spontan is kialakulhat.

Googlezz ra. Mal dedebarquement szindroma.

2023. jún. 17. 11:14
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szédülés sokat javult, maradt még egyensúlyzavar, amit azért már tudok kezelni így egy év után. Inkább a nyomás érzés ami elviselhetetlen. Mintha annyi súlyt raknának a testedre amit fizikálisan képtelenség megtartani. Ezt nem tudják, hogy mitől van.

Ami azt illeti az is kegyetlen lehet. Mióta tart?

Tudnak segíteni?

Mindjárt rákeresek, hogy tisztábban lássak.

2023. jún. 17. 12:00
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam. Nem egyszerű eset, kitartást kívánok!
2023. jún. 17. 12:25
 18/31 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs ra gyogymod. Van akinek segitenek gyogyszerek, de nekem sajnos nem segitettek.

En mar a halalomat tervezgetem, mert ezzel nem lehet élni, kinszenvedes minden perc.

Kitartast neked is!

2023. jún. 17. 12:27
 19/31 anonim ***** válasza:

Olvastam, hogy benzokkal, meg antidepresszánsokkal segíthetnek esetleg, de azok sem megoldások, mivel függőséget okoznak. Főleg, ha nem is használnak mint a te esetedben.

Nem is tudsz dolgozni mellette?

2023. jún. 17. 12:44
 20/31 anonim ***** válasza:

19.

Nem értem mi a baj a "függőséggel". Ez csak pont annyira függőség, mint pl vérnyomáscsökkentőt szedni. Ha használ az antidepi, szedni kell. 50 évig is akár.

2023. jún. 17. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!