Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegséggel küzdők! Ti...

Pánikbetegséggel küzdők! Ti is folyamatosan szorongtok?

Figyelt kérdés

Ti is folyamatosan szorongtok attól, hogy megint rosszul lesztek? Én egész végig megállás nélkül szorongok, nem merek emberek közé menni, ha mégis akkor nagyon félve megyek... Félek ,ha megint emberek közé megyek akkor megint mindenki előtt rosszul leszek és beégek mindenki előtt és betegnek néznek majd!

Nagyon szorongok, pedig nekem még csak 2szer volt pánik rohamom.

2016. júl. 29. 14:57
 1/7 Vlagyimir Rosztov ***** válasza:
kezd ej edzeni...fekvőtámasz felülés...kocka has,nagy karizmok....akkor majd tőled fognak félni.....hat ha tudod h beteg vagy,és elismered,akkor tudod h megint baj lesz tehát elkövetkezendő eseménytől félsz...de ne aggódj...nem hiszem h ez a tudat nyugtatna...de a pánikbetegségre is van gyogymod...és meggyogyulsz...a korhazban kezelsekre elmesz vagy mar voltal?
2016. júl. 29. 15:06
 2/7 Vlagyimir Rosztov ***** válasza:
kezeltesd....
2016. júl. 29. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha fáj a fogam, elmegyek fogorvoshoz és segít. Ha pánikolok, szorongok, elmegyek pszichiáterhez/terapeutához és segít. Ahogy a fogfájást nem érdemes hosszasan halogatni mert rosszabbodhat a helyzet, ÚGY EZT SEM, mert sajnos itt is rosszabbodhat idővel.
2016. júl. 29. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, mi antidepresszánst szedünk.
2016. júl. 29. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is pánikbeteg vagyok, és eleinte én is szorongtam, aztán találtam egy módszert amivel el tudtam mulasztani. Ha úgy érzed hogy kezd rádjönni (leginkább a légzésgyorsulásra figyelj), akkor arra figyelj hogy nagy levegőket vegyél lassan. Erre az egyre figyelsz, és időben elkapod az elején akkor el tudod mulasztani.

Kitartást^^

2016. júl. 29. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan szorongsz, akkor az már nem pánikbetegség, hanem generalizált szorongás. Erre viszont már orvos kell. Sajnos volt részem benne, és tudom miről írsz. A jó hír, hogy meg lehet gyógyulni ebből is.
2016. aug. 1. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok pánikbeteg, de én is folyamatosan szorongok.

Ha naponta van hogy fél-egy órát nem szorongok, kész csoda.

2016. aug. 1. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!