Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogorvos betömte a fogamat...

A fogorvos betömte a fogamat és az iniekciót szerintem elronthatta az orvos mert bizotnyos állásokban folyamatosan sípol a fülem. Mi lehet a baj és mit tudok tenni? (tovább lent. )

Figyelt kérdés
szoval akkor sipol ha eszek főleg ha keményet rágok, ha hirtelen mozdulat . es a jobb fülem sipol. köszi elöre is .

2013. okt. 5. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én laikus vagyok, de inkább arra gondolok, hogy túl nagyra nyithattad a szád és attól vagy a sokáig tartó szájtátástól történhetett ott valami. Nagyon rossz lehet. Esetleg várj pár napot, hátha elmúlik.
2013. okt. 5. 19:44
 2/4 gömbicica ***** válasza:
szuritól szerintem nem lehet ilyen.
2013. okt. 5. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Injekciónak nincs ilyen mellékhatása, valsózínűleg az első válaszolónak van igaza. Egy fogászati asszisztens
2013. okt. 8. 18:13
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! sajnos egyelore nem javult ezert el fogok menni orvoshoz szerintem.
2013. okt. 16. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!