Miért nem tudok bánni az emberekkel? Miért feltételezem a rosszat mindenkiről és vagyok egy lekezelő bunkó?
Ebben az esetben nagyon igaz, hogy negatív hozzáállással bevonzod a negatív dolgokat. Pontosabban a rosszabbik oldalukat hozod ki az emberekből. Én sem tudok mindenkivel kedves és türelmes lenni. De nem mindegy, ki hogyan jön oda hozzám. Egy pincérnő megjegyezte nekem egyszer egy étteremben, hogy engem nagyon szeret kiszolgálni, mert olyan jó látni, hogy mennyire örülök mindig az ételnek, amit kihoz. Így mindig mosolygott is rám, akkor is, ha mást szolgált ki épp. De gondolom ha vele lekezelően, bunkón bánik valaki, ő sem mosolyog úgy, és kevésbé lesz barátságos, még ha el is játssza, mert ez a dolga. Szóval rajtad is múlik, kiből mit hozol ki. Az előző munkahelyemen mindig hozzám irányították a problémás vevőket, akikkel senki nem szeretett beszélni, mert én mindig le tudtam nyugtatni őket, aztán kedvesek lettek. Szóval ha pozitív vagy, pozitívan fognak hozzád állni. Persze tudom, hogy ez nem úgy megy, hogy eldöntöd, és holnaptól menni fog.
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? És férfi vagy nő?
Kedves 3-as. Koszi a hasznos kommentet. :)
Ferfi vagyok picit 20 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!