Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért volt velem ilyen flegma...

Miért volt velem ilyen flegma lekezelő a dohányboltban az eladó?

Figyelt kérdés

Egy barátomat kísértem el mert cigit vett magának jómagam nem dohányzom csak egy sört vettem, de már amikor beléptem az ajtón egyből odasúgja az egyik valami ismerősének hogy "ez is egy személyigazolvány gyanús" És hogy adjam oda a személyim vagy lehet kimenni...

Odaadom látja 21 éves vagyok, oké.. de miért nem lehet normálisan megkérni az embert hogy "figyu, nagyon fiatalnak látszol, kérem szépen a személyidet"..

Minek ez a keménykedés? :) Komolyan nem értem..

2015. febr. 6. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Lehet be volt baxva. DE szerinted kik dolgoznak a dohányboltban? Főiskolai tanárok? Rakétamérnökök?

Na ugye.

2015. febr. 6. 22:01
 2/8 anonim válasza:
83%
Nem észlények dolgoznak sajnos ott sem. Ne vedd fel, lépj tovább rajta a saját lelki békéd érdekében :)
2015. febr. 6. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Na ezért utálok dohányboltba járni. Én direkt a jogsim lököm elé, hogy lássa nem egy hülye takony áll előtte.
2015. febr. 6. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
A stílus valóban nehezen elfogadható. Így szokták, holott lehetne tényleg kedvesen, mosolyogva.
2015. febr. 6. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
26%

és minek ezért este 10kor hisztizni?

ha ez 21 évesen ilyen lelki sérülést okoz az nagy baj

2015. febr. 6. 22:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Én eddig ha 3 dohányboltban jártam életemben de mindben ezek a tipikus kötözködős megkeseredett emberek tárulkoztak elém..
2015. febr. 6. 22:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem okozott lelki sérülést csak gondoltam megkérdezem dohányos kategóriában hátha egyedi az eset, de úgy látszik nem...lehet ezt hisztinek nevezni de igazából nem nagyon érdekel a véleményed.
2015. febr. 6. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:

nem egyedi eset, én is ritkán megyek be, nekem azt szokták mondani, hogy na akkor menjek is ki (ez a keletinél van konkrétan), ahogy bejöttem

24 vagyok, és kétlem, hogy 18 alattinak látszom

más helyen csak simán bunkók, h "személyi!"

2015. febr. 19. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!