Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lányok azt szeretik, ha a pasi flegma és lekezelő velük?
hát, ha mondjuk otthon ülök, és "tojok" a fejükre, nem kezdenek el becsöngetni :D Tehát a teljes nemtörődömség azért nem segit.
Szerintem hamár van egy kapcsolat, akkor kell egy egészséges "flegmaság" máskülönben a lányok azon is problémázni kezdenek, hogy nincs probléma.
Amúgy nem biztos, mert idáig 2x volt az, hogy valakit nagyon kerestem, aztán lepattintott igy úgy, oké vettem a lapot, nem is kerestem többé, és ő sem.
Ha egy férfi flegma és lekezelő velem, nemhogy nem szeretem, de el is küldöm a fenébe...
Az más, ha kicsit távolságtartó vagy, lehet ez tényleg hatásos, ugyanúgy, mint a pasiknál :) De ezzel is vigyázz mert ez sem működik mindig. Lehet a lány ebből azt veszi le, hogy tényleg nem érdeklődsz. És keres olyat, aki "foglalkozik" vele.
Azért ne keverjük össze a szezon a fazonnal.
Ha egy férfi lekezelő,és flegma,akkor kb én is lesz*rom...
de ha kicsit játsza a távolságtartót,mint ahogyan azt előttem is leírták,az már kicsit más helyzet.
Mindenkinek az kell ami elérhetetlen :)
Nekem nem jön be a lekezelő pasi. Ha ilyen lenne, többet nem akarnék vele találkozni. nekem kell a kedvesség és nyíltság mert amúgy elég zárkózott vagyok. És ha valaki közömbös, vagy flegma vagy lekezelő, egyből azt gondolom, hogy nem kellek neki vagy nem érdeklem, ugye a jelzések alapján.
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!