Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lányok azt szeretik, ha a pasi flegma és lekezelő velük?
igen.. mert akkor leszek számunkra érdekes... nem tudom hogy miért... :/
de szerintem neked is volt olyan hogy volt egy csaj aki elérhetetlen volt számodra és addig sokkal jobban érdekelt és akkor mondjuk utána összejöttetek vagy akár csak egy csók volt és akkor már nem is érdeklődtél iránta...
nah nálunk ez ugyan így van.. vagyis általában..:S
de ezt gondolom csak olyan lányokkal lehet eljátszani akik az ember közelében vannak:évfolyamtárs szomszéd kolléga
ha nekem megtetszik egy lány akivel korábban nem is beszéltem azt nem tudom lekezelni meg tojni rá ismeretlen emberként hisz észre sem veszi hogy neki szól a lekezelés
A flegma és lekezelő,ha valóban az,nem értem mi vonzó van benne. A humoros, és csipkelődő az más. Ne keverjük a kettőt.
Ha nekem egy pasi tojik a fejemre,az jut az eszembe hogy nem érdeklem,és ez elszomorít,így ha keresném csak azt érezném,hogy zavarom...szóval nálam ez a játék nem működik.
Ha valakit érdeklek,akkor ne színészkedjen, meg húzza az agyamat.19/L
nem...legalább is a normálisabbak nem..
én ha azt látom egy fiún, hogy nem érdeklem, továbbállok, nem vagyok a csicskája, hogy loholjak utána, miközben ő szemmel láthatóan le se szar..
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!