Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a lányok azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a lányok azt szeretik, ha a pasi flegma és lekezelő velük?

Figyelt kérdés
Nekem legalábbis az a tapasztalatom,hogyha "tojok" a fejükre,és nem érdeklődöm utánuk,akkor kezdem el érdekelni őket.Csak én tapasztalom ezt,vagy ez tényleg így van?
2011. febr. 16. 13:42
1 2
 11/16 anonim válasza:

igen.. mert akkor leszek számunkra érdekes... nem tudom hogy miért... :/

de szerintem neked is volt olyan hogy volt egy csaj aki elérhetetlen volt számodra és addig sokkal jobban érdekelt és akkor mondjuk utána összejöttetek vagy akár csak egy csók volt és akkor már nem is érdeklődtél iránta...

nah nálunk ez ugyan így van.. vagyis általában..:S

2011. márc. 13. 23:26
 12/16 anonim ***** válasza:

de ezt gondolom csak olyan lányokkal lehet eljátszani akik az ember közelében vannak:évfolyamtárs szomszéd kolléga

ha nekem megtetszik egy lány akivel korábban nem is beszéltem azt nem tudom lekezelni meg tojni rá ismeretlen emberként hisz észre sem veszi hogy neki szól a lekezelés

2011. márc. 13. 23:38
 13/16 anonim ***** válasza:

A flegma és lekezelő,ha valóban az,nem értem mi vonzó van benne. A humoros, és csipkelődő az más. Ne keverjük a kettőt.

Ha nekem egy pasi tojik a fejemre,az jut az eszembe hogy nem érdeklem,és ez elszomorít,így ha keresném csak azt érezném,hogy zavarom...szóval nálam ez a játék nem működik.

Ha valakit érdeklek,akkor ne színészkedjen, meg húzza az agyamat.19/L

2011. márc. 13. 23:49
 14/16 anonim ***** válasza:

nem...legalább is a normálisabbak nem..

én ha azt látom egy fiún, hogy nem érdeklem, továbbállok, nem vagyok a csicskája, hogy loholjak utána, miközben ő szemmel láthatóan le se szar..

15l

2013. aug. 23. 21:33
 15/16 GarabonciásLány válasza:
Dehogyis! Ha valaki elbol elkezd latszolag ok nelkul leszarni, es esetleg tudom, hogy bejovok a sracnak, akkor is mi ez mar? Szerintem ez eleg bena taktika. Az mas ha joban vagytok, de a csaj nem figyel rad, kicsit eltavolodsz tole es megerzi a hianyodat. Az bejohet :) de a flegmasag eleg gyerekes a lekezeloseg meg... Hat ezert legalabb fejben agyonlone a legtobb normalis csaj 16/L
2014. márc. 4. 17:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Többnyire igaz.
2014. márc. 9. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!