Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, hogy egy lány egyidőben flegma, lekezelő, és igazából fél? Vagy a kettő összefügghet?
Nem lehet, hogy megijesztetted valamivel? Miért félhet tőled?
(Bocs, még előző vagyok..)
igen, ez nagyon is elképzelhető. a félelmet mutatni gyengeség, ezért inkább flegma, mintha nem foglalkozna veled, hogy azt érezd, közömbös vagy neki és ne bántsad.
de a kérdésedből azt veszem ki, hogy nem bántottad, se fizikailag, se lelkileg. tisztázzátok a félreértést szerintem, hogy ha téged zavar. :)
Ennek akár sokkal mélyebb, lélektani okai is lehet...
Pl...én most úgy vagyok egy fiúval, hogy szerelmes vagyok belé...és ő is érez irántam valamit...(ezt több ismerősünk is észrevette), de őt tagadja...meg nagyon távolságtartó...
Egy pszichológus azt mondta nekem, hogy megijedt az érzelmeitől, hogy megérintettem a lelkét (egyik pillanatban teljesen megnyílik, aztán meg rúg belém egyet, hogy eltaszítson...)
Nála ez azért van, mert nehezen teremt kapcsolatot az emberekkel...ennek oka a családi háttérben keresendő...de ebbe most nem szeretnék belefolyni...
szóval a kérdésedre a válasz: Igen, lehetséges...!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:25
érdekes amit írsz mert velem ugyan ez a helyzet. totál szerelmes vagyok egy srácba aki ugyanígy viselkedik mint a te szerelmed... viszont megmagyarázni azt nem tudja h miért viselkedik így. annyit mond mindig h fél egy kapcsolattól de h miért azt nem tudja. erre annyit mondtam neki h az érzelmeitől fél és attól h megnyíljon valakinek aki szereti őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!