Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, hogy egy lány egyidőben flegma, lekezelő, és igazából fél? Vagy a kettő összefügghet?
Figyelt kérdés
valami ilyen helyzetbe csöppentem, hogy flegma, lekezelő velem, nem néz a szemembe, meg gyakran nem is köszön, és atz hallottam, azért csinálja ezt, mert fél tőlem? félelem válthat ki ilyet egy lányban? nekem ez így sántít...2010. júl. 1. 00:15
11/14 anonim válasza:
A legjobb védekezés a támadás, ezt ugye ismered? Van aki így próbálja védeni magát, hogy flegmázik és bunkózik. Nem a legjobb taktika, de ez még messze nem azt jelenti, hogy nem tetszel neki. Nem tudnám megmondani miért, de ha nem bízok egy pasiban(aki viszont tetszik), néha én is ezt csinálom, próbálom magamtól "elijeszteni", mert félek, ha közel engedem csalódást okoz. Viszont az is lehet, hogy valamivel megbántottad akaratlanul is, és ezért bunkózik. Miért nem kérdezed meg tőle?
12/14 A kérdező kommentje:
most a "nem is látlak" szindróma megy nála... viszont, ha véletlen, akaratlanul összetalálkozik a tekintetünk, összerezzen, és ez nem tudom mitől van.
2010. júl. 1. 00:36
13/14 anonim válasza:
hát gratulálok az ilyeneknek.. majd rájöttök, hogy értékes embereket veszítettetek el a flegma bunkóságotok miatt... és akkor meg sírhattok és senki se fog megvigasztalni :D (Y)
14/14 anonim válasza:
ezt hívják úgy, hogy védekezés. Mármint így biztosan elriaszthat maga elől. Nagyon belemagyarázva a helyzetbe. És igen fél. Lehet, hogy megbántottad? Vagy csak elkönyvelt valamilyennek. A nagyképű osztálytársaim közeledését én is gyakran hárítom így mint az említett lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!