Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tudnátok Budapesten olyan...

Tudnátok Budapesten olyan fogorvost mondani, aki nagyon rossz, szuvas, kezeletlen ápolatlan fogak esetén sem lekezelő és jó munkát végez jó áron?

Figyelt kérdés
Nagyon elhanyagolt fogaimat szeretném rendbe tetetni, mert megelégeltem hogy nem tudok rendesen enni, ismerkedni, mosolyogni...
2015. aug. 6. 22:35
 1/8 A kérdező kommentje:

Csináltam képeket is:

Figyelem, nagyon csúnya :(

[link]

[link]

2015. aug. 6. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg nagyon csúnya!Nem is tudom....kihúzni mindet,és protkó.Lány vagy,ha jól látom.És hány éves?
2015. aug. 7. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Pfúúúúj de undi a szád! Veled se csókolóznék!
2015. aug. 7. 15:43
 4/8 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló: Igen tudom hogy csúnya, ezért szeretném megcsináltatni, de nem szeretném mindet kihúzatni, amit meg lehet menteni azt meg akarom tartani, és legalább előre szeretnék implantátumot. Igen jól látod, és 23 éves jelenleg.

3-as: Köszi, ezt senki sem kérte tőled...

2015. aug. 7. 18:36
 5/8 anonim ***** válasza:

A 2. vagyok

Jobban megnéztem a képeidet,sajnos elég homályos,csak nagyjából láthatók a fogaid.Próbálj jobb,élesebb képet csinálni,amin látható az egész szájüreged.Valóban nem kell mindet kihúzni,de az elsőket érdemes lenne porcelánnal véglegesen,tökéletesen megcsináltatni.Hátul talán híddal,koronákkal is megoldható.Ott nem látszik,oda a fém pótlás is megfelel.az sokkal olcsóbb!De sokba fog kerülni,arra készülj fel!Nem tudom,23 éves korodra,hogy mehettek ennyire tönkre a fogaid?Elhanyagoltad vagy örökölted?A torkod,manduláid rendben vannak?Azt hallottam,a krónikus garatgyulladásnál,a torokban levő baktériumok is károsítják a fogakat.Nem tudom igaz-e,de érdemes lenne a torkod is megnézetni a gégészeten!Én naponta 2x,ha alkalmam van rá,3x is mosok fogat,használok fehérítő fogport,szájvizet,mégis berepedeznek a fogaim az ínyszélnél.Mind tömve van,de a fehér tömés hamar beszürkül és cserélni kell.Nekem a jobb oldalon alul-felül is van 1-1 három tagos porcelán híd,de már húzódik le róla az íny,cserélni kell.De most fémet akarok rátetetni,már az ára miatt is.Nekem ilyenek a koronák,nem lett túl jó a kép,de azért látható:

[link]

Kaptam egy jó fogorvos címet a 18. kerületben,megkeresem a névjegy kártyáját és kiírom ide.

2015. aug. 9. 07:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Dr. Nagy Emília fogorvos

06209434022

Hívd fel!Próbáld meg,menj el hozzá és írd ki ide,hogy mit mondott.Mennyiért csinálná meg a fogaidat?

2015. aug. 13. 07:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha 18 alatt vagy, a fogászati kezelés még ingyenes. Sajnos a szüleid az alapvető dolgokat elmulasztották. Minimum fogszabályozó kellett volna, de az nagyon hosszú idő. Felnőttként meg már nagyon drága. Tényleg az lenne neked a jó megoldás, ha a rosszul nőtt fogaidat kihúznák és helyükre műfogsort tennének. Nézd meg az amerikaiakat... A többségnek műfoga van. Nem kell kivehetős protkóban gondolkozni, ma már beültetik a fogakat és olyan, mint az igazi, csak már nem szuvasodik :) De azért tudd, hogy ez nem olcsó, de a helyedben mindenképpen elvégeztetném, ha kell hitelre is, ha már dolgozol, mert így nemcsak partnert, de sok jól fizető állást is nehezen kapsz majd meg. Ha szép fehér új fogaid lesznek, meglátod hirtelen megváltozik majd a világ :) Magándokit tudok neked, aki szájsebész is, ha érdekel, de náluk sajnos fizetni kell és bizony nem olcsó egy fog...
2015. szept. 1. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Írta a kérdező, hogy 23 éves (volt a kérdés kiírásakor), nem tudsz olvasni te vakegér hetedik válaszoló.
2018. aug. 20. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!