Kezeletlen allergia okozhat fejfájást?
Figyelt kérdés
Tavaly voltak tüneteim márciusban, folyamatos orrdugulás és fájt is. Kiderült hogy orrsövény ferdulesem van. Télen akartam mutettni de addigra elmúlt a panaszaim nagy része. Idén megint e hónapban visszatért minden. Pár évvel ezelőtt ajánlotta egy szemész orvos az allergia vizsgálatot de mivel nem éreztem magam annak nem foglalkoztam vele. Idei tüneteim súlyosabbak. Ezekkel egyidőben mindennapos fejfájás kezdődött kb két hete és Fogalmam sincs hogy van-e a dolgoknak köze egymáshoz. (közben alacsony vérnyomással is bajlódok, akár az is lehet)2015. márc. 27. 23:05
1/1 anonim válasza:
vérnyomás - fejfájás. sanszos.
orrsövény - arcüreg. sanszos.
allergia, amit fertőzés indukál. sanszos. Vannak itt lehetőségek, de annyi, mint égen a csillag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!