Nem ismer valaki egy tisztességes nőgyógyászt Zalaegerszegen, aki ért a szakmájához és nem feltételezem róla, hogy inkább kazánfűtő-szerelő?
Vegyél egy tesztet.
Amúgy Vass Csaba. Ünnepkor, éjjel zuhantam be, velem orvos még ilyen emberségesen nem viselkedett (bár aneszt ügyeletben volt). Ezért kezdtem hozzá járni nőgyógyászatra is.
Én Goldfinger Jenőhöz járok már régóta, nagyon meg vagyok vele elégedve. Bár ő tényleg így néz ki mint egy jól megtermett kazánfűtő. Nem tudom, hogy nála voltál-e. Egyébként négy hetes terhességnél még tényleg nincs mit látni, főleg kézi vizsgálatnál, zegen meg az uh-hoz külön időpont kell... De ott is maximum még csak megvastagodott mehnyalkahartyát, felritkulást látna.
Én korábban jártam Vass Csabához, normális volt, bár a problémámat egyáltalán nem tudta kezelni, csak fogamzásgátlót akart adni és ezzel letudni. Most meg volt nemrég egy műtétem, ő volt az aneszteziológus, éshhabár jófej orvos, sokat viccelődik,.az nem volt túl.szimpatikus, hogy magamnál voltam, és mondta az orvosomnak, hogy álljon neki, mikor a dokim szólt, hogy de hát még teljesen magamnál vagyok, még neki állt feljebb, hogy nah és, úgysem emlékszik rá,.ha most neki állsz. Akit még sokan dicsérnek,az a Kádasi, meg az új orvos a Gőgös Péter, állítólag ő is nagyon jó, és tényleg szimpatikus volt nekem a napi viziteknél, mindenkihez volt pár jó szava, nem csak körbefutott, mint a legtöbb orvos.
A kimaradt menstruáció után pár nappal egy sima manuális vizsgálattól még nem kell csodát várni, ilyen korán még UH-n is nagyon kevés látszik.
Nálam H. Tihamér a befutó, UH-n nagy eséllyel hozzá kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!