Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki hogyan győzi le a pánikbete...

Ki hogyan győzi le a pánikbetegségét?

Figyelt kérdés
Halálfélelem, összeesés érzés, hányinger..
2016. aug. 25. 08:54
 1/8 anonim válasza:

Uristen ugyanez.. a hanyinger kezdett mostanaban elojonni inkabb

En nem tudom kezelni sajna

Ha ramjon akkor nekem annyi.. kesz vege..

2016. aug. 25. 09:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem halálfélelmem volt. Végiggondoltam,milyen haláltól(betegségtől) félek is pontosan. A sírógörcs,a hányinger,fejfájás,nehéz légzés csak az elején állt fenn. Igazából fejben döntöttem el,hogy változtatni fogok.Nehéz volt,mindig terelgettem a gondolataimat,le kellett magam foglalnom,mert ha volt egy nyugodt percem,akkor biztosan rámtört a pánik.1 hónap alatt sikerült megnyugodnom(nem gondoltam rá mindig,nem lettem rosszul),és további 3 hónap kellett,hogy a többi tünetem(szívszúrás,zsibbadás,magas pulzus) is elmúljon.

Ami nagyon fontos,az a társasági élet! Az elején nem is akartam sehova menni,mondván úgyis rosszul leszek,de aztán rájöttem,hogy ennél rosszabb már nem is lehet. Tényleg rosszul is voltam,egy boldog percem nem volt,társaság sem feledtetett el velem semmit,de ami a legfontosabb volt,hogy nem sírhattam,és kifelé sem mutathattam pánikot.Így megtanultam kontrollálni magam. Szerintem nekem ez segített a legtöbbet!

2016. aug. 25. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Legyőzni? Inkább kezelni kellene.

https://www.youtube.com/watch?v=UXo-DvY0N-k

2016. aug. 25. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Én antidepresszánssal.
2016. aug. 25. 23:00
 5/8 anonim válasza:
Gyógyszerezd csak magad utolsó :)
2016. aug. 26. 00:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt majd eldöntöm én, aki szedi is, nem pedig te, aki hallott valakit, amit olvasott valamit.
2016. aug. 26. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért nem lélekgyógyásszal...

kognitív viselkedésterápia pl.

2016. aug. 26. 11:39
 8/8 anonim válasza:
A gyógyszertől már írni/beszélni sem tudsz :)
2016. aug. 27. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!