Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek hogy ne legyen...

Mit tegyek hogy ne legyen ilyen rossz az állapotom?

Figyelt kérdés
Antidepresszánst szedek, de néha mégis úgyérzem, ha valami probléma van, hogy majdnem szétrobbanok az idegességtől. Van egy kutyám, nemrégóta, aki megnyugtat, de néha már ez sem segít. Járok pszichiáterhez is.
2010. ápr. 19. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Antidepresszánsokról nekem nincs túl jó véleményem bár lehet tudatlan és naív vagyok.Szerintem ha az embernek lelkitéren segítsége van.Családja akikre számíthat az többet segít.A gyógyszer csak fél megoldás.
2010. ápr. 19. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbálkozz pszichológussal, ne pszichiáterrel!
2010. ápr. 19. 18:45
 3/8 A kérdező kommentje:
miért? mi a különbség??
2010. ápr. 19. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
A pszichiáter inkább csak a receptet írogatja sztem..
2010. ápr. 19. 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Így van, a pszichiáter leszarja a gondjaidat, 5 perc alatt felállítja a diagnózist, rádsüti a bélyeget, hogy akkor innentől kezdve te BETEG vagy, megírja a receptet és elköszön. A pszichológussal lehet beszélgetni és érdemben segít megoldani a problémáidat, amit a gyógyszer sosem fog, legfeljebb tompítani. Bónuszként az antidepresszánsoktól 100% hogy gyógyszerfüggővé válsz...
2010. ápr. 19. 18:54
 6/8 A kérdező kommentje:
a pszichiáteremmel ált 1,5 -2 órát szoktunk beszélgetni, használ is, pedig ez tb-re megy, nem magán rendelőbe járok. nagyon jó fej.
2010. ápr. 19. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor ez egy pozitív példa ;)
2010. ápr. 19. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Az antidepresszánstól az életbe nem múlik el az, hogy ideges legyél időnként (vagy akár gyakran is), mert egyáltalán nem arra való!

Ugye nem akarod azt mondani, hogy erre írták fel?

Egyesek úgy könyvelik el, hogy ez olyan vigyori-tabletta, hát nem.

2010. ápr. 19. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!