Mit tegyek? Nagyon rossz a lelki állapotom.
Figyelt kérdés
Most vagyok hat hetes terhes és van már egy 22 hónapos lánykánk.Most kezdek rádöbbenni hogy jövő ilyenkor már négyen leszünk.De nem is ezzel van a baj,hanem azzal,hogy hogy a kislány nagyon eleven,mint bármely más ilyen korú(remélem)és hogy fogok bírni kettővel?Nagyon félek,valaki volt már így?Nem tudom félek mindentől,egyszer megbánom,hogy újra bevállaltuk a második picit máskor meg azért van lelkiismeret furdalásom,mert ilyenek eszembe jutnak.Mi ez depresszió?2010. dec. 27. 22:57
1/4 anonim válasza:
Nem depresszió. Aggódás. Teljesen normális csak ne hajszold magad hisztériába. Nyilván meg fogod oldani kettővel ahogy más is megoldja. Bízz magadban, és légy boldog. :)
2/4 anonim válasza:
Én is ugyanezt érzem,28 hónapos lesz a kislányom,mire megszületik a tesó.Van,hogy azt érzem menni fog ez,miért ne menne,máskor meg,hogy a csudába oldok meg dolgokat,miket eddig se volt könnyű?Nem baj,megoldjuk azt,és rengeteg tapasztalatot szerzünk,ők pedig pótolnak mindent!:)
3/4 anonim válasza:
Bennem is bennem van az aggódás, de nem arra az időszakra, amikor már megszületett, hanem most, terhesség alatt.
Sokkal nehezebb ez a terhességem, mindenféle problémával.
Már a méhszájam is kinyílt a 25. héten, annyit rohangáltam a fiam után és úgy éltem, mintha nem lennék terhes. Most a nap nagy részét fekvéssel töltöm és lelkiismeretfurdalásom van a kinti és a benti baba miatt is.
Nem tudok úgy játszani a fiammal, ahogyan szeretnék, közben a koraszüléstől rettegek.
Vigyázz már terhesség alatt is magadra, nehogy úgy járj, ahogyan én.
26 hónap lesz a két gyermek között
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és ha nem haragszotok meg akkor úgy mond jó hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.Az utolsó válaszolónak pedig üzenem hogy vigyázzon magára.
2010. dec. 28. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!