Szerintetek ez mitől és miért van?
Szerintem 3 dolgot tehetsz.
1 megkérdezed ezt a rokont h mért bánt folyton téged.Azt se felejtsd el megkérdezni h haragszik e rád valamiért Beszéld meg vele h a piszkálódása neked mennyire rosszul esik.Lehet h ő csak viccnek szánja az egészet és nem is tud arról h neked ez fáj .
2 Ne menj ki a szobádból mikor jön ez a rokon ,vagy ha tudod h jön menj el otthonról.Ha ti mentek el hozzájuk ne menj el mond azt az anyukádnak h sok a tanulni valód edzésed lesz korrepetálnod kell az osztálytársadat matekból,az osztályfőnököd megkért h segíts neki délután,v mond azt h suli után találtál magadnak diák munkát és oda mész állás interjúra. A nem jól érzem magam sztori átlátszó trükk ezt ne mond.
Ha ennek a rokonodnak van esze akkor fel fog neki tűnni az h te kerülöd a társaságát és előbb utóbb rá fog jönni arra h ennek valami oka lehet és ha rá kérdez az okra akkor el mondhatod neki a vele kapcsolatos sérelmeidet.
3 dolog amit tehetsz nem hagyod magadat és vissza szólsz neki valami jó cifrát és fejéhez vágod az ő hibáját.Meg mondod neki h te inkább fogd be a szádat mert ha xy nem vett volna feleségül még mindig abba az 1 szobás putriba nyomorognál,v fogd be a szádat mert én legalább el járok iskolába és nem a férjem pénzén élősködök mind te,v fogd be a szádat mert te csak akkor látogatod meg a dédit mikor nyugdíjat kap vagy pont te beszélsz akinek 2 abortusza is volt stb.
A 3. változatot csak akkor alkalmazd ha az első 2 nem válik be.
Kedves kérdező!
Először is a második válaszolóval nem értek egyet, mert azzal, hogy nem mészy ki, és még hazugsággal alá is támasztod ezt, a problémát elkerülöd, és nem oldod meg.
Alapvetően nincs semmi baj a gondolattal, utálod. Node...
Mi lenne, ha elmondanád neki, hogy nagyon rosszul esett a sok csesztetés, amit kaptál tőle? Én ezt tenném a helyedben. :)
Ha meg nem jön össze, te mindent megtettél, és utána nyugodtan konstatálhatod, hogy nem fog összejönni, és nyugodt lehetsz vére, mert TE mindent megtettél a dologért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!