Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Menjek pszihologushoz vagy ez...

Menjek pszihologushoz vagy ez normális ês magátôl elműlik?

Figyelt kérdés

Nem rêg voltam elôször szerelmes már negyedik êve vagyok ês nem rêg megtudta hogy szerelmes vagyok belê ês üzente nekem hogy inkább sziven szûrja magát stb.. ezzel egy idôben a 4 "legjobb barátom" kitagadott mert 1 embert nem kedveltem annyira... most csak 1-2 barátom maradt, az egyik folyamatosan szid olyanêrt amit meg sem csináltam, csendben tûrôm, ês már ha arra gondolok hogy beszêlnem kell bárkivel is összeszorul a gyomrom, remegni kezdek ês csak sìrok.. ha nem lenne a családom akkor minden akadály nêlkül öngyilkos lennêk , van amikor 2 napig nem tudok aludni mert semmi másra nem tudok gondolni csak arra hogy megint le leszek szidva a semmiêrt .. ûgy êrzem teljesen összetörtem , legyôztek ilyenek. Rettegek hogy egyedül maradok mert ezek az osztálytársaim ês inkább meghalnák minthogy lássák hogy egyedül vagyok ês gyôztek .. lehet hogy depressziôs vagyok vagy nem tudok

Bocsi hogy ilyen hosszû voltam

2016. aug. 14. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2016. aug. 14. 12:31
 2/6 A kérdező kommentje:
13
2016. aug. 14. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Latszik, draga

Meg nagyon gyerek vagy. Kinovod.

2016. aug. 14. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Szorongásos depresszió. Az a lényeg, hogy legyen kivel beszélgetned. Barát, testvér, szülő, nagyszülő, tanár, pap, pszichológus, mindegy. Valaki, aki nem szid meg b**ogat, hanem megért, és tanácsot ad.
2016. aug. 14. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem keresd meg elösszőr is a szüleidet ezzel a problémáddal, majd próbálj meg az iskolapszichológussal is beszélni. Ez nem olyan rémísztő, mint ahogyan az elsőre látszik. Sokan járnak hozzá. Képzeld én is voltam még régen.

Ha szeretnél beszélgetni velem, akkor nyugodtan írj nekem.

2016. aug. 16. 21:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Nálunk nincsen iskolapszichológus
2016. aug. 18. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!