Normális, hogy képzeldöm?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Van egy fiú, aki tetszik. Nem akarok tőle semmit, ilyen fiatalon, de tetszik. Eleinte csak esténként, elalvás előtt éltem bele magam szituációkba, pl hogy beszélgetünk, elmegyünk valahova, megölel, stb., de mostmár néha napközben is elkezdek képzelődni. Ez kicsit megijeszt, félek, hogy nem vagyok normális. Most arra gondoltam, hogy elkezdek írni egy kis könyv szerűséget, csak magamnak, hogy így ki adjam magamból a gondolataimat. Valaki volt már így, ezek a képzelgések bajt jelenthetnek? Köszi a válaszokat előre is!2016. aug. 10. 19:34
1/3 A kérdező kommentje:
*képzelődöm, bocsi elírtam :)
2016. aug. 10. 19:37
2/3 anonim válasza:
Semmi bajod, mind csinaltuk ezt :)
3/3 anonim válasza:
Miért lenne baj, hogy fantáziálsz valakiről, aki megragadott, aki felgyújtotta a képzeletedet? Várd csak meg, amíg szerelmes leszel, és egész nap állandóan arra az egy emberre fogsz gondolni és egész éjjel is vele álmodsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!