Ébredés utána nagyon erős fejfájás, gyengeség érzet mennyire normális?
Figyelt kérdés
A karomat nem szoktam elfeküdni,nincs is elzsibadva,de nem tudom sokáig emelni,a fejem meg nagyon fáj,és mintha nem akarna elmúlni2016. aug. 14. 10:42
1/8 anonim válasza:
semennyire nem normális
sétálj el az ügyeletre!
2/8 A kérdező kommentje:
pár óra után elmúlik,de ezek megkeseritik a reggelem,elöszőr azt hittem csak azért mert jól esne a kávé,de kávé után is ugyan úgy fáj egy jó ideig,amúgy nem szoktam sok kávét inni,szóval nem hiszem hogy attól lenne
2016. aug. 14. 12:01
3/8 anonim válasza:
ha minden reggeled ilyen, akkor irány a háziorvos és kérj beutalót vérképre és neurológiára!
4/8 A kérdező kommentje:
Okés,ha továbbra is ilyen marad akkor elmegyek,mert nagyon rossz érzés,van amikor 11-kor fekszem le,általábban ekkor szoktam,és reggel 10-11-kor se tudok felkellni,mert nagyon nehéz,mintha nem is lennék magamnál,a kezem meg teljesen el van gyengülve olyankor,és nem szoktam elfeküdni,és még elzsibadva sincs
2016. aug. 14. 13:58
5/8 anonim válasza:
nem nagyon kéne húzni az időt, mert a tüneteid akár leukémiára is utalhatnak
6/8 A kérdező kommentje:
De akkor hullana a hajam nem ?
2016. aug. 14. 14:39
7/8 anonim válasza:
menj orvoshoz! ne kifogásokat keress! nem normálisak a tüneteid
egyáltalán mióta vannak?
8/8 A kérdező kommentje:
Mostnábban kezdek ezek a dolgok jönni,régebben is nagyon rossz alvó voltam,de szerintem ha éjfélkor fekszem le,akkor se normális hogy 10-11-kor alig bírok ki kellni az ágyból
2016. aug. 14. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!