Mennyire normális, ha nagyon érdeklődöm az öngyilkosság témája iránt?
Figyelt kérdés
Semmi okom nincs rá,de úgy néha rám jön,pár embere szívbajt hozni azzal hogy beveszek egy csomó gyógyszert stb.Ritkán van,de van amikor így rám jön,persze ellent tudok mondani,mert nem akarom hogy a mentő vigyen be,meg hogy lefogjanak ( ha vért vesznek tőlem,akkor van hogy lefognak vagy elájulok ) Tudom hülyesség,de néha ez téma,valamiért nagyon bele telepszik a gondolataimba,és ismerve magam,ha ilyet tennék,nem bírnám ki hogy ne hadakozzak,de mint mondom nem akarok ilyet tenni,de néha nagyon ezen jár az agyam.Lehet attól hogy olyan pályán tanultam eddig amit gyülőlök ?2016. aug. 9. 19:42
1/5 anonim válasza:
Ez egyaltalan nem normalis. Valami baj van veled . De most te azt akarod hogy sajnaljanak teged vagy hogy mindenki rad figyeljen ha vmi bajod lesz ? Mert ezt egyaltalan nem ertem . Vagy csak szimplan neha nem akarsz elni?
2/5 A kérdező kommentje:
Ősszintén ilyenkor én se tudom,mert amúgy elég életvidám,célokkal rendelkező srác vagyok,visszont amikor ez rám jön,akkor nem is tudom,van bennem egy olyan hogy fájdalmat okozzak,meg hogy hu bevísznek és akkor hadakozom,megszököm meg ilyen hülyességek,de ezeket amikor rámjön igyekszem gyorsan el is űzni
2016. aug. 9. 20:07
3/5 anonim válasza:
Ertelek akkor meg annyira nem is szornyu ha kepes vagy kiverni a fejedbol masok megteszik. Csak probald hanyagolni ezeket a gondoltokat hidd el idovel egyre kevesebbet fogsz ra gondolni csak probalkozz.:)
4/5 A kérdező kommentje:
Egy időben jártam pszicholgúshoz,mert akkor ez a dolog életcélom volt,de most már csak a gondolati életembe létezik.
2016. aug. 9. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!