Nem tudok aludni, mert annyira rettegek. Holnap megyünk valahova a családommal és félek hogy autóbalesetünk lesz. Hogyan nyugodjak le?
Figyelt kérdés
Annyi balesetről hallottam már mostanában, ami miatt folyton nyugtalankodom. Holnap reggel megyünk és este jövünk, egy órás az út de nagyon kanyargós és félek hogy balesetezni fogunk. Annyira rettegek. Mit csináljak? :( 14/L2016. aug. 14. 00:22
1/5 A kérdező kommentje:
Nem magamat féltem, hanem a családtagjaimat
2016. aug. 14. 00:23
2/5 anonim válasza:
Ne butáskodj! Próbálj relaxáló zenét hallgatni. És ne nézz mindig híradót! :) Jó utat!
3/5 anonim válasza:
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj és ne gondolj ilyen dolgokra, nincs értelme.
4/5 anonim válasza:
Ò, semmi probléma nem lesz. Utaztam már repülőn, hajòn, 3napos autòút stb. Nem kell parázni, úgy elrepül az idő, hogy észre sem veszed:) citromfű tea , ha van. De mély levegő és agyban döntsd el, hogy butaságon agyalsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi baj ^_^ köszi a válaszokat
2016. aug. 15. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!