Elmentem a csaladommal egy benti furdohyelyisegbe, ahol tobben voltak, en eppen beteg voltam de nm tettem ob-t hanem csak betetet, lessz valami bajom? 14, lany
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 06:25
1/16 anonim válasza:
Gratulálok, gusztusos vagy. És nem tűnt fel sem neked sem másnak, hogy folyik körülötted a vér?
2/16 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz semmi bajod kislány!
3/16 anonim válasza:
Beteg voltál? Mi bajod volt és ehhez mi köze a betétnek,tamponnak? A menzesz NEM BETEGSÉG. Gusztustalan amit csináltál,de neked is lehet bajod. Menzesz alatt nyitva van a méhszáj,amin keresztül a kórokozók fertőzhetik a méhedet,petefészkeidet. Nem vagyok rosszindulatú,de megérdemelnéd,hogy legyen egy kis bajod. Akkor biztosan ne tennél többet ilyet.
4/16 anonim válasza:
Azért egy 14 éves gyereknek nem szabadna ilyen rosszindulatú válaszokat adni. épp azért kérdez, hogy mit tegyen. lehet, hogy nem is mert szólni és mennie kellett a családdal. A felnőttektől kicsit több megértést várhatna :(
5/16 anonim válasza:
"Azért egy 14 éves gyereknek nem szabadna ilyen rosszindulatú válaszokat adni. épp azért kérdez, hogy mit tegyen. lehet, hogy nem is mert szólni és mennie kellett a családdal. A felnőttektől kicsit több megértést várhatna :("
igen, de Magyarországon vagyunk, a frusztrált okoskodók/tanítómesterek és az érzelmi analfabéták országában.
6/16 anonim válasza:
A betegséggel kialakulásával kapcsolatban lehet,hogy igazad van,de egy 14 évesnek már önállóan is kéne annyi eszének lennie,hogy "véresen" nem megy közös fürdőbe!
7/16 anonim válasza:
Nem tudom,ti mit szólnátok akkor,ha veletek fürödne valaki így?! És nem Ő az egyetlen! Sokan az alapvető higiénés szabályokkal sincsenek tisztába még felnőtt ként sem,addig,amíg a saját bőrükön ne tapasztalják, sőt sokan még utána sem.
8/16 anonim válasza:
Nem volt okos dolog betéttel fürödni. Így másnak is van esélye fertőzést kapni miattad. Menstruáció alatt vagy tamponnal szabad fürödni, vagy csak otthon zuhanyozni. Közös fürdőbe tilos tampon nélkül menni!
9/16 anonim válasza:
Ötöske, azért el fogsz csodálkozni, ha ez más országban is így van. Vagy nem jártál még külföldön?
10/16 anonim válasza:
fujjj, te szeretnél oylan vizben fürödni amibe más nö igy bemegy? lehetnél tekintettel másokra. egyébként lehet bajod belöle, ilyenkor nyitva van a méhszáéj igy könyen feljuthatnak a kórokozók a méhedbe. persze ez nem törváényszerű de nagy rá az esély. Tehát ezért se tedd, de föleg azért ne mert undoritó, a betétböl kiázik a vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!