Mikor és hogyan érdemes közölnöm a családommal hogy rákos vagyok, áttétes és nem kívánok semmiféle gyógykezelésben részt venni az esélyek miatt? Vagyis kb 4-6 hónapom van.
Röviden annyi hogy áttétes rákom van amit későn fedeztek fel, a műtét kizárt, a sugarazás kizárt, a kemo maradna de az orvosok maguk se látnak érdemi esélyt, így nem tanácsolják hogy utolsó szakaszát életemnek még a kemoval még kellemetlenebbé tegyem ha javulást nem hoz.
(És kérek mindenkit a természetgyógyászatos meg holisztikus gyógyászati baromságokat el se kezdje, nem kérek a hittérítésből).
Szóval a kérdés: hogyan és mikor közöljem a családdal? Nyersen tényszerűen vagy hogy?
És hogyan védjem meg magam a gyógyászati eljárásba való unszolástól?
Semmiféle gyógykezelésben nem vagyok hajlandó részt venni nem is vagyok vevő semmiféle győzködésre, egyedül a szintetikus morfiumra mint fájdalomcsillapítóra tartok igényt.
Na most az a helyzet hogy én a kérdésemre kérnék választ, nem lényeges hogy derült ki.
A korom és családi állapotom kérdés lehet de hogy derült ki meg mivel járt eddig srtb-ezek lényegtelenek.
Szülőkkel vagyok és abban a könnyű helyzetben hogy csak velük kell közölnöm mert rajtuk kívül úgyse érdekel a kutyát se a dolog.
Barát nincs, kollega nincs, egyetemi csoporttársak vannak de azokhoz semmi közöm.
akit tiszta szívedből és egész lényedből szeretsz
Na az marha könnyű lesz mert ilyen nincs. Akkor még magammal se kell közöljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!