Valami bajom lehet?
Figyelt kérdés
Régen volt egy kisebb fejsérülésem,meg elég stresszes életem volt sokáig.Nagyon gyakran van hogy rámtőr egy fura érzés,olyankor a faceb lessem hogy a lány akibe szerelmes vagyok,vagy más barátom kitörölt-e ilyesmi,közben ilyen ritmusos zümögést csinálok,vagy ritmusossan vissza számlálok,de van amikor egymás után többször,és néma már nagyon nagyon zavar.De ha mást csinálok,néha olyankor is van,de van amikor nem jön ki ez.Okozhatja ezt a régi streszes életmód ?2016. aug. 9. 00:05
1/2 anonim válasza:
Ez valami kényszerbetegség lehet inkább.Vagy szorongást próbálsz vele leküzdeni.
2/2 A kérdező kommentje:
Szorongás nem hiszem,mert nem vagyok egy szorongó típus amúgy,bár fent emlitet dolog miatt félek,mármint hogy a lány aki tetszik megutál,de a zümőgés,vissza számlálás,inkább olyan kényszeres,olyankor elég nagy feszüktséget is érzek,mint aki mindjárt szétpattan
2016. aug. 9. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!