Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Állandóan analizálom az...

Állandóan analizálom az embereket, mi történhetett velem?

Figyelt kérdés

Mindig is agyalós ember voltam.. de ahogy idösödtem ez egyre csak fokozodott nálam, mignem eljutottam arra a szintre, hogy minden embert aki a környezetembe kerül folyamatosan analizálok. Tegyük fel beszélgetünk és én amellett, hogy kommunikálok vele, folyamatosan figyelem a viselkedését, az adott kérdésekre, témákra valo reagálását.. azt is, hogy a kezével hogyan fejezi ki magát.. ezenfelül probálok amögé látni, hogy az adott dolgokra miért reagál ugy ahogy, milyen személyiség is lehet ö valojában.. rengeteg különbözö személyiséggel találkoztam.. de mégis olyan mintha bizonyos sémák léteznének az emberek viselkedésére, sok embert ismerek, igy sokszor találkoztam ugyanolyan mentalitásu emberrel, olyanokkal, akiknek még a beszédstilusa az izlése és a kedvelt dolgai is ugyanazok.. a manipulativ személyiségét kifejezetten imádom megfigyelni.. figyelem, hogy hogyan probálja megnyerni az embert, annak bizalmába férközni és szép lassan a bábjává tenni, emellett figyelem az áldozattá esett ember elvakulását, bábbá válását.

Talán itt ott érthetetlenre sikeredett, mert elég fáradt vagyok már.. a lényeg, hogy ugyérzem magam, mintha pszichologusnak születtem volna..

Utolag megjegyezve, a kianalizált embereket nagyon könnyen tudom irányitani, manipulálni.. habár ez logikus. (Ez utobbit talán azért irtam le, mert boldoggá tesz ez a hatalom, jo érzés kiemelni)

2016. aug. 6. 21:34
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Valamennyire magamra ismertem az irasodban, de azt kell mondjam hogy az erzelmek nem homalyositanak el. En is állandó elemző vagyok, miota az eszemet tudom es nagyon konnyen atlatok az embereken. Szomoru hogy mennyire egyformak. Persze aki nem olyan beállítottságú, annak nem tunik fel es en irigylem őket. Sokkal szivesebben élnék a boldog tudatlansagban mint így. Neked viszont robotokkal kellene élned ezen a foldon. Veluk nem lenne gondod, ami az erzelmeket illeti es kedvedre cserelgethetned az alkatreszeket benne. Nem kellene bajlodni a szervdonorokkal. Ráadásul bűnözés sem lenne, mert ugy programozod a robotot ahogy akarod.
2016. aug. 12. 07:39
 22/22 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni (valszeg ezzel téged nem is foglak), de a nagyfokú érzelemmentesség, érzelmek megjátszása (úgy csinálsz mintha örülnél, közben nem érdekel), manipuláció, felsőbb rendű érzet, elemzés amit előnyödre fordítasz, eléggé pszichopata-szociophata tulajdonság.
2016. aug. 30. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!