Állandóan analizálom az embereket, mi történhetett velem?
Mindig is agyalós ember voltam.. de ahogy idösödtem ez egyre csak fokozodott nálam, mignem eljutottam arra a szintre, hogy minden embert aki a környezetembe kerül folyamatosan analizálok. Tegyük fel beszélgetünk és én amellett, hogy kommunikálok vele, folyamatosan figyelem a viselkedését, az adott kérdésekre, témákra valo reagálását.. azt is, hogy a kezével hogyan fejezi ki magát.. ezenfelül probálok amögé látni, hogy az adott dolgokra miért reagál ugy ahogy, milyen személyiség is lehet ö valojában.. rengeteg különbözö személyiséggel találkoztam.. de mégis olyan mintha bizonyos sémák léteznének az emberek viselkedésére, sok embert ismerek, igy sokszor találkoztam ugyanolyan mentalitásu emberrel, olyanokkal, akiknek még a beszédstilusa az izlése és a kedvelt dolgai is ugyanazok.. a manipulativ személyiségét kifejezetten imádom megfigyelni.. figyelem, hogy hogyan probálja megnyerni az embert, annak bizalmába férközni és szép lassan a bábjává tenni, emellett figyelem az áldozattá esett ember elvakulását, bábbá válását.
Talán itt ott érthetetlenre sikeredett, mert elég fáradt vagyok már.. a lényeg, hogy ugyérzem magam, mintha pszichologusnak születtem volna..
Utolag megjegyezve, a kianalizált embereket nagyon könnyen tudom irányitani, manipulálni.. habár ez logikus. (Ez utobbit talán azért irtam le, mert boldoggá tesz ez a hatalom, jo érzés kiemelni)
Áh, ez nagyon érdekes jelenség, főleg ebben a kategóriában!
Tudnál írni egy rövid összegzést, hogy analizálásod során mit állapítottál meg a Tescoban, Auchanban, Intersparban, Lidl-ben, és Aldiban vásároló emberekről?
Nagyon érdekel, előre is köszi! :)
Akkor neked a környezetedbe több ilyen agyalos emberke van, irigyellek. :)
Tisztába vagyok azzal, hogy nem helyes, de néha szükséges. :)
Analizálod, mivel társaságot keresel és megpróbálsz magadhoz illőket keresni...
Irányítás és manipulálás. Hát erre nem lennék büszke. Hiába van bármi tehetséged, ha gonosz ember vagy.
Hát rosszul gondolod. A magas intelligenciaszintnek semmi köze a kedvteli érzelem teljes élethez.
Az érzelemmentesség mögött más dolog áll nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!