Mit lehet tenni gyakori türelmetlenség, feszültség, idegesség ellen?
néhány vajákosság:
- nervenpflege - dm-ben lehet kapni, gyógynövényekből készül
- citromfűtea
- kamillatea
- sedatif pc - homeopátiás készítmény, páromnak segített
- macskagyökér valamilyen készítményben
- komló valamilyen készítményben
néhány tanács: ( ezek nekem váltak be, csak hosszú és nehéz menet volt )
- a türelem gyakorlása,
- az alapvető problémákra összpontosítani, majd megoldani, mert bármilyen radikális segédeszközzel is próbálkozhatsz, nem elég önmagában!
- és nagyon fontos lenne a családdal kikapcsolódni, ha már így "mérgezed". Tudniuk kell azt is, hogy nem csak ez vagy te! Akár egy séta, vagy egy 1-2 napos túra, vagy ami a ti igényeiteknek megfelel!
Sok sikert!
:)
A tüneteid utalhatnak depresszióra, így sok szer annak a "vajákja", amelyeket ajánlottam! A legegyszerübb beépíteni azt, amelyik a páromnak segített.
rossz az időbeosztásod, csinálj listát mikor mit szeretnél megcsinálni és pipáld ki.
a problémád a 2 kisgyerek vagy az hogy egyedül neveled és nincs társad? tedd fel magadnak a kérdést, lehet hogy most nincs partnerkapcsolatod. Nem vagy harmóniában önmagaddal el kellene dönteni mit is szeretnél igazán? ird le!!
Ha nagyon durvának érzed a dolgot menj el az orvoshoz ha van rá lehetőséged! Viszont én azt ajánlanám,hogy szedjél magneB6-ot ez csak vitamin de jó hatása van nekem bevált.
De megpróbálhatod még a Valeriana drazsét ezt gyógyszertárban,gyógynövényboltban kaphatod meg,ez egy gyenge hatású nyugtató amely macskagyökér kivonatból készül.
De vannak még Gyógyteák,ezek sem minősülnek gyógyszernek,pl:citromfű tea.
Próbáld ki valamelyiket hátha beválik,de ha nem menj el orvoshoz.Remélem tudtam segíteni.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!