Iskolai feszültség? (A Kérdésed mezőben csak a kérdésed legyen )
Iskolába nagyon izzadok mert meleg van és most beteg vagyok ha kimegyek a folyosóra akkor meg fázik a hátam nagyon köhögők plusz erős gyomor idegem van :S erre a kettőre kellene meg oldás
gyomor ideg oka: a többi gyerek szemét viselkedése zavar ami nagyon idegesít mindenki hülyének és szemétnek nézz mert nem vagyok olyan fiú mint a többi .Ez okét zavarja csak egyszerűen nem tudok k.cs.g lenni
izzadás azért gáz mert erős köhögésem van egy és ahogy fent említettem izzadás = kimegyek a folyosóra és fázik a hátam
szia!
először is az fordult meg a fejemben hogy lehet hogy a két dolog nem függ teljesen össze, vagyis a gyomor ideg, meg az izzadás és a köhögés. A túlzott mértékű izzadást kiválthatja hormon változás mely a fiatal korral jár és valamilyen hiány állapot, ami lehet egy egyszerű vitamin vagy nyomelem hiány.
A stressz a szorongás kiválthat hasonló reakciókat.
Ha iskolán kivül nem izzadsz és köhögsz akkor valóban a stressz a kiváltó tényező, ha viszont otthon is, vagy máshol is előfordul, akkor a kiváltó ok máshol keresendő.
Okos tanácsot adni nem lehet , mert könnyű mondani és nehéz azt tenni amit tanácsolnak mások, viszont egy tanács, sose vitatkozz idiótákkal mert le süllyedsz az ők szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Szia,
kicsit bonyolult lenne elmagyarázni ilyen formába a hormonok hatásait, minden esetre ha otthon is köhögsz és izzadsz akkor valamilyen más kiváltó ok van mint a stressz, ha erős éjszakai izzadás is társul a dologhoz akkor teljesen biztos hogy más az ok. az erős éjszakai izzadást úgy értem hogy a pizsamád teljesen átnedvesedik és a takarón is érződik a nedvesség.
Az iskolában történtekről még annyit, hogy sajnálatos dolog hogy ilyenek történnek iskolákban , a jó megoldást azt neked kell megtalálnod, mert te ismered a helyzetet pontosan. legrosszabb esetben válts iskolát.....
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!