Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A barátom marihuána függő....

A barátom marihuána függő. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Kb 3 hónapja vagyok vele.

Szerinte ez jó dolog, és pl olyat mondott, hogy reméli, majd egy nap majd én is rájövök erre.

Tudja hogy nekem ez nem tetszik. De nem tudom mennyi időt adjak neki? Szeretnék neki segíteni, és mellette lenni, mert lehet hogy szeretem, de ez így nem fog működni.

Van esélyem jobb belátásra bírni valahogy??

2016. júl. 25. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"az életébe is kerülhet" ezen sírva röhögtem, úgy beszélsz szegény csávóról mintha heroinfüggő lenne:D kérlek mutass már statisztikai adatokat a marihuánától elhalálozottak számáról
2016. júl. 25. 20:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta, azt az egyet még nem próbálta, de azon kívül már mindent.
2016. júl. 25. 20:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha harminc évesen csak egy drogost találtál, akkor ahogy múlik az időd, úgy múlik az esélyed is...
2016. júl. 25. 21:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem van 40 feletti ismerősöm aki világéletében szívott, háromgyerekes apuka és teljesen jól van/vannak. Kérdező tény, hogy ez még az egyik leg veszélytelenebb drog (bár Magyarországon még mindig sokan tűzzel vassal üldözik) és vannak, akik együtt élnek vele. Ha a párod 10 éve csinálja és nem akarja abbahagyni, akkor felesleges győzködnöd, ő ilyen, neki így jó. Ha ennyire zavar, hagyd ott. De szerintem gondolkodj el rajta, hogy mi is zavar benne tulajdonképpen? Csak a fojamata, hogy illegálisat csinál ami elvileg "rossz"? Vagy valami konkrét dolog is, maga a személyisége?
2016. júl. 26. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!