A marihuána/hasis milyen hatásal van egy szoronásal kevert depressziós embere?
A kannabisz maga kb. 66 kannabinoidot tartalmaz. Ennek van egy nem pszichoaktív hatóanyaga, a CBD, amely szorongásos zavarokra gyakorolt hatása, illetve antipszichotikus hatása miatt valóban pozitív hatással lehet a gondodra.
Jöhet a lepontozás, hogy drogot pártolok, a tudomány nem pártol semmit, ez tény.
Pont ebben rejlik a marihuána vagy bármelyik drog( akár az alkohol) lényege.
Ha szorongsz és depis, vagy valamilyen oknál fogva akkor azt éled meg mélyebben. Ha viszont jól érzed magad akkor még jobban feldobja a hangulatodat és felspannol.
Ezért érdemes betartani a set&setting szabályt, ami azt jelenti hogy csak akkor szabad inni,füvezni,gombázni vagy bármit csinálni ha lelkileg rendben vagy és olyan környezetben csinálod amiben jól érzed magad.
nálam általában jobb kedvet hozott elő (vagy a bho-tól már föld körüli pályára álltam), de egyszer, mikor alapból rosszabb kedvem volt, mert akkori bnőmmel összevesztem, akkor a cucc után (főleg, hogy egy hegedű alapú, lassú, nő által énekelt gyönyörű szám jött) rámjött a romantika érzés, és írtam a csajnak, hogy mindennél fontosabb nekem és bla bla bla bla (nem mint a drunk sms, mert nem, csak a trip pont úgy érintett meg, hogy éreztem, hogy ő nagyon fontos nekem)
de ezen kívül a többinél csak jobb kedvem lett, és örültem a világ szépségének (bár én gyönyörű helyen voltam akkor végig, körülbelül képeslapból ugrott elő a környék, szóval volt okom csodálni, mert a szemem előtt volt éppen a szépsége :D na, értjük, nem hippi duma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!