Depressziós vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon megválltoztam.Régen pörgős és magabiztos voltm.Tudtam hogy mit akarok.Mostanában nem bírom ha a körülöttem lévő emberek boldogak.A szüleim nagyon szigorúak.Ordítanak,ütnek,rúgnak.Folyton sírok,rossz kedvem van,és úgy érzem mintha nem lehetnék szabad pl;az iskolában vagyok és egy csomó lány tök laza és eszembe jut anya, hogy én sosem leszek ilyen boldog és laza örökre.2016. jún. 12. 21:31
1/1 anonim válasza:
Csak nyafogós, ha pedig valóban fizikailag bántalmaznak akkor sérült. Utóbbi esetben teljesen jogos a viselkedésed igy nem lehetsz depressziós első esetben pedig csak onsajnaltatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!